10 найкращих вакансій на ринку праці США + зарплати

Сервіс для відгуків про роботу Glassdoor опублікував список 50 найкращих вакансій в США. Автори дослідження врахували кількість вакансій та середню зарплату за рік. Видання CNBC опублікували десятку найкращих зі списку, а редакція AIN.UA переклала матеріал.

Архітектор рішень

Відповідає за всю ІТ-інфраструктуру компанії. Основні обов’язки архітектора підприємства — проектування процесів, документування основних ІТ-процедур, відстеження ходу проекту та безпека.

Середня зарплата: $144 997 

Дивіться вакансії для архітекторів із зарплатою до $7500/місяць на recruitika.com.

Інженер повного стека 

Інженери повного стека виконують кілька функцій. Вони відповідають за UX-дизайн, створюють сервери та бази даних для сайтів і пишуть код для мобільних платформ. Вони працюють разом з графічними дизайнерами і веб-дизайнерами, аби контролювати проекти від задуму до кінцевого результату.

Середня зарплата: $101 794 

Дивіться вакансії для Full Stack-інженерів із зарплатою до $4100/місяць на recruitika.com.

Data scientist 

Спеціалісти з науки даних шукає закономірності у великих масивах даних, аналізує та зберігає їх. Потім цю інформацію використовують для розробки бізнес-рішень. 

Середня зарплата: $120 000

Дивіться вакансії з тегом Data Science на recruitika.com.

DevOPS-інженер 

Це фахівець, який синхронізує етапи розробки програмного продукту, знає, в чому полягає робота розробників та автоматизує їх завдання. Задача DevOps-інженера — збільшити продуктивність команди.

Середня зарплата: $120 095 

Дивіться вакансії для DevOPS із зарплатою до $10 000/місяць на recruitika.com.

Стратегічний менеджер

Розробляє стратегічний план розвитку компанії, проводить аналіз ринкової ситуації, попиту, конкуренції, потенціалу, тенденцій. Задача стратегічного менеджера — шукати можливості для покращення компанії та ініціативи, які мінімізують ризики. 

Середня зарплата: $140 000

Дивіться вакансії для менеджерів найвищої ланки із зарплатою до $10 000/місяць на recruitika.com.

Інженер машинного навчання 

Це експерт у галузі штучного інтелекту. Такий спеціаліст розробляє алгоритми, за якими навчається комп’ютер. Він тісно співпрацює зі спеціалістами з науки даних і отримує від них аналітичну інформацію.

Середня зарплата: $120 000

Дивіться вакансії з тегом Machine Learning із зарплатою до $6500/місяць на recruitika.com.

Інженер даних

Завдання інженера даних — перетворювати великі обсяги інформації у формат, який можна легко аналізувати. Спеціаліст здійснює збір, обробку, зберігання та видачу даних.

Середня зарплата: $113 960

Дивіться вакансії для дата-інженерів із зарплатою до $7000/місяць на recruitika.com.

Інженер-програміст 

Людина, яка розробляє, обслуговує та тестує програмне забезпечення. Інженер-програміст може допрацювати програму, продумати можливі проблеми, які можуть виникнути у майбутньому, та знайти для них рішення.

Середня зарплата: $116 638

Дивіться вакансії для розробників, обираючи необхідні мови програмування (Golang, JavaScript, Python й інші), на recruitika.com.

Java-розробник 

Як правило, вони працюють у стартапах та створюють додатки на замовлення. Java-розробник є частиною команди розробників та відповідає за проектування та підтримку Java-додатків.

Середня зарплата: $107 099

Дивіться вакансії для Java-розробників із зарплатою до $8000/місяць на recruitika.com.

Продакт-менеджер

Менеджери з продуктів відповідають за стратегію та план продукту або лінійки продуктів. Вони керують командою продукту та всіма аспектами від концепції до запуску.

Середня зарплата: $125 317

Дивіться вакансії для продакт-менеджерів із зарплатою до $4500/місяць на recruitika.com.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук