EPAM оголосив про відкриття офісу в Рівному

Читати на RU

Найбільша ІТ-компанія України – EPAM – оголосила про відкриття нового офісу в місті Рівне, де за планами EPAM, має працювати до 100 спеціалістів. Як повідомляє рівненська радіокомпанія «РадіоТрек», зараз в EPAM вирішують організаційні питання відкриття офісу, та налагоджують співпрацю з місцевими університетами та Рівненським ІТ-кластером.

В довгостроковій перспективі — відкриття великого офісу для більшої кількості спеціалістів

Зазвичай, коли EPAM приходить в нове місто компанія не відразу відкриває власний офіс, а спочатку знаходить коворкінг, де співробітники відразу могли б організувати проєктну роботу за потреби. Проте в Рівному такої локації не знайшлось.

«На жаль, ми не знайшли таке приміщення, яке б відповідало нашим стандартам та вимогам. Тому ми перейшли відразу до другого етапу – облаштуванню офісу для невеликої команди. А в довгостроковій перспективі ми плануємо і третій етап – великий офіс для більшої кількості спеціалістів», — зазначив Андрій Трофімов, керівник західноукраїнської локації ЕРАМ.

За словами Трофімова, в компанії є плани розширити команду в рівному до сотні спеціалістів, для чого EPAM буде організовувати різні воркшопи, навчання та працюватиме над поширенням інформації про компанію.

«Вже є домовленості з Острозькою Академією. Тривають перемовини ще з двома університетами Рівного: РДГУ та НУВГП. Насправді співпраця з університетами — це ключовий елемент нашої стратегії. Ми хочемо зробити так, щоб в Рівному з’являлось більше IT-спеціалістів. ЕРАМ прикладає неймовірну кількість зусиль та коштів для підготовки молодих спеціалістів», — додає керівник західноукраїнської локації ЕРАМ.

Яких спеціалістів шукають у Рівному?

Станом на 4 лютого в EPAM відкрито 73 вакансії з локацією в Рівному. Всі доступні вакансії можна переглянути на сайті компанії за посиланням і для більшості є можливість віддаленої роботи. Загалом компанія шукає:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук