Компанія Amazing Apps провела ребрендинг та змінила назву на Welltech

Читати на RU

Продуктова IT-компанія Amazing Apps провела ребрендинг. Тепер глобальний паблішер програм Health&Fitness називається Welltech.

Нова назва поєднала поняття wellness та technologies, симбіоз яких повніше відображає суть діяльності компанії, яка створює IT-продукти для фізичного та ментального здоров’я користувачів.

Причиною ребрендингу стало рішення сфокусуватися лише на продуктах в індустрії Digital Wellness – додатках для здоров’я та занять спортом. У зв’язку з цим компанія закрила свої продукти у напрямках EduTech та Utilities, перенаправивши їх команди на розробку та розвиток Health&Fitness додатків. У планах компанії розширення портфеля продуктів для здорового способу життя та збільшення команди.

Розробка нової назви, логотипу та айдентики бренду зайняла близько трьох місяців, її повністю реалізувала внутрішня команда компанії.

«Ми вирішили не звертатися до зовнішніх креативних агентств, де робота над проєктом ребрендингу може займати від 6 до 12 місяців. Зовнішній команді складніше перейнятися духом та візією компанії так, як це може зробити внутрішня дизайн команда», — Артем Сорока, Chief Product Officer Welltech.

Назва Welltech була запропонована спеціалістом компанії під час брейнштормінгу робочої групи, а нову айдентику розробила команда продуктового дизайну. В основі оновленого візуального стилю – лаконічність, мінімалізм та турбота про себе.

Для колірної гами нової айдентики була взята монохромна комбінація чорного і білого, двох базових кольорів, що об’єднують у собі все різноманіття природи. Вибір цього колірного поєднання пов’язаний з філософією поняття wellness як способу життя, для якого характерні наповненість, рівна турбота про протилежності — тіло і дух, а також балансування між різними сторонами життя.

В основі логотипу Welltech — шрифт, вибраний завдяки його високій читабельності та простоті, що допомагає полегшити сприйняття бренду користувачами та фахівцями компанії у всьому світі.

«Основна задача, яку ми перед собою поставили – це створити айдентику, яка буде простою і мінімалістичною зовні, та глибокою всередині. А також нагадати про важливість не тільки фізичного, а й ментального здоров’я», — Аліна Король, Product Design Team Lead Welltech.

Важливим графічним елементом логотипу є фірмовий знак у вигляді півкола, який символізує наповненість та відсилає до образів, що асоціюються зі здоровим способом життя: усмішкою, долькою фруктів, балансувальним диском, чашою для боулів.

«Знайти образ, який ліг в основу логотипу нового бренду, нам допомогла відповідь на запитання «З чого починається успішна комунікація?». Звичайно, з приязної усмішки, яка сприяє діалогу. Переосмислюючи цей образ, ми дійшли до форми півкола і побачили, що вона зустрічається у багатьох атрибутах wellness способу життя. Так усмішка допомогла показати, як користувач програм Health&Fitness може будувати гармонійні стосунки зі своїм фізичним та ментальним здоров’ям», — Володимир Ульянов, Product Designer Welltech.

Попри зміну імені та корпоративного стилю, місія компанії незмінна — допомагати мільйонам людей у всьому світі бути здоровим. Сталою залишається і мета: стати паблішером додатків Health&Fitness №1 у світі.

Новий візуальний стиль Welltech вже можна побачити у соціальних мережах компанії, а також на корпоративному сайті компанії.

Довідка про компанію

  • Welltech – продуктова IT-компанія, що розробляє програми Health & Fitness.
  • За результатами 2021 року компанія Welltech займає 6 місце у світовому рейтингу паблішерів Health&Fitness.
  • Програми компанії завантажено понад 150 мільйонів разів.
  • За результатами 2021 року продукти компанії посідають провідні позиції у світових рейтингах додатків: Muscle Booster — №1 у світовому рейтингу найбільш завантажуваних та комерційно успішних програм для чоловічого фітнесу, Yoga Go – №1 у світовому рейтингу додатків для йоги.
  • У складі компанії 400+ спеціалістів.
  • Компанія входить до топ-10 роботодавців за версією DOU у категорії «200 – 800 фахівців».
  • Головний офіс Welltech розташований на Кіпрі.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук