В N-iX анонсували відкриття 4 нових офісів в Україні

Читати на RU

Заснована у Львові ІТ компанія N-iX анонсувала відкриття чотирьох нових офісів в Україні: у Дніпрі, Івано-Франківську, Харкові та Вінниці. Про це AIN.UA повідомили представники N-iX.

  • Як зазначається, до того як прийняти рішення про відкриття нових офісів, N-iX співпрацювала з локальними фахівцями віддалено. Так на початок 2022 року у Дніпрі та Івано-Франківську команди компанії налічують більш ніж по 30 фахівців, у Вінниці – 15. У Харкові компанія працює під брендом Novelix і об’єднує понад 60 спеціалістів.
  • N-iX планує відкривати нові офіси протягом 2022 року. Перший з чотирьох запрацює Дніпрі вже навесні.

«У минулому році ми зрозуміли, що готові відкривати повноцінні офіси N-iX у Дніпрі, Івано-Франківську, Харкові та Вінниці, адже будемо збільшувати команди тут у декілька разів, хочемо розвивати наші спільноти та забезпечувати найкомфортніші умови праці для спеціалістів. Крім того, ми маємо плани ще активніше долучатися до розбудови технічної освіти у цих містах», – прокоментував Павло Дещинський, Сhief Operating Officer в N-iX.

  • Фахівці N-iX можуть обирати, де працювати – з простору компанії, віддалено чи поєднувати обидва варіанти. В містах, де ще немає офісів N-iX, компанія створює хаби та пропонує працювати коворкінгах. Як коментують в компанії, такий формат планують зберігати й надалі.
  • Загалом, до кінця року N-iX матиме сім офлайн-локацій в Україні. Крім анонсованих, у компанії є офіс у Києві і два у Львові.
  • Згідно результатам опитування AIN.UA на початок року в компанії працює 1742 спеціалісти. З 2021 року N-iX показав ріст на 42%. Як коментують представники компанії, кількість «впевнено наближається до позначки у 2000 людей, команду планують збільшувати ще активніше».
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук