В київському метрополітені з’явилась реклама гри Horizon Forbidden West

Читати на RU

В київському метрополітені, у переході зі станції метро Хрещатик на Майдан Незалежності ‘явилась реклама гри Horizon Forbidden West. Фотографії реклами у групі PlayStation Україна Community розмістив Олекса Мельник.

Реклама в метро

Фото: Олекса Мельник.

У переході між центральними станціями київського метрополітену Хрещатик та Майдан Незалежності розмістили довжелезне графіті, на якому зображена головна героїня серії ігор Horizon Елой, що плаває під водою, а також роботизовані динозаври, які є частиною фауни в ігровому світі.

Фото: Олекса Мельник

Як повідомив автор фотографій, реклама в переході — це не принт, а намальоване балончиком графіті, проте зараз більшість стін мають лише контур, а загальне зображення ще далеке до завершення.

Чому це цікаво?

Фото: Олекса Мельник

Активна реклама нових ігор в Україні означає, що наш ринок потрапив у поле зору великих профільних компаній і став їм цікавий. Поки що з цим є певні проблеми — через велику кількість піратів та загалом не надто чисельну аудиторію розробники часто просто забувають про Україну, не створюючи окремої локалізації гри українською мовою та не проводячи жодних промо кампаній.

Про Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West — це продовження випущеної у 2017 році для консолі PlayStation 4 гри Horizon Zero Dawn, де головним героєм є дівчина на ім’я Елой, яка живе в постапокаліптичному світі. Щоб вижити та просуватися сюжетом, Елой повинна полювати на роботів, що замінюють тварин, майструвати спорядження та боротися з ворожими племенами.

«Вирушайте разом з Елой в подорож величним, але небезпечним світом Забороненого заходу, який приховує нові загадкові загрози. Досліджуйте далекі землі, боріться з гігантськими машинами та зустрічайте нові дивовижні племена в постапокаліптичному світі далекого майбутнього Horizon», — йдеться в описі до нової гри.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук