Мінімум контактів для тих, хто за кермом. WOG впроваджує термінали WOG PAY BOX для зручної оплати на АЗК

Засоби автоматизованого обслуговування клієнтів набувають все більшої популярності в роздрібних мережах України. У відповідь на сформований запит споживачів один з провідних операторів ринку пального, мережа WOG, розпочала впровадження на автозаправних комплексах (АЗК) терміналів самообслуговування, які отримали назву WOG PAY BOX. Ключовим партнером проєкту виступає компанія Visa.

Чому зручно?

Термінал самообслуговування WOG PAY BOX дозволяє не тільки розрахуватися власноруч за пальне, товари та послуги, які пропонуються на АЗК, але й допомагає уникнути скупчень людей та черги, пришвидшує надання послуг та робить їх отримання більш зручним і доступним. Наприклад, людям із вадами слуху і мовлення може бути зручнішим термінал самообслуговування, а не розрахунок на касі в оператора. Термінали розроблені з урахуванням загальних вимог інклюзивності та мають дружній інтерфейс користувача. Можливість оплати з мінімальною кількістю контактів також має особливу вагу в період боротьби з пандемією.

Як скористатися WOG PAY BOX

Режим самообслуговування через WOG PAY BOX – вже третій за ліком спосіб оплати, який впроваджується компанією. Нагадаємо, окрім традиційних кас, де обслуговування клієнтів ведуть оператори АЗК, у 2017 році компанія запропонувала другий альтернативний варіант розрахунку за пальне та супутні послуги, відкривши можливість сплачувати безпосередньо в застосунку WOG PRIDE. Популярність платежів за допомогою WOG PAY та самообслуговування в застосунку стабільно зростала, тому логічним розвитком системи безконтактної оплати стало запровадження третього альтернативного способу обслуговування через термінал.

За задумом компанії WOG PAY BOX  грає роль асистента-помічника. Сервіс працює максимально інтуїтивно. Користувачу навіть немає потреби вводити номер колонки. Одразу після того, як заправник вставить пістолет до баку автомобіля, номер автоматично висвічується на дисплеї WOG PAY BOX. В терміналі надається комплекс послуг: є можливість оплатити пальне, придбати товари роздрібної мережі WOG MARKET, каву і страви з WOG CAFE. Процес купівлі відбувається буквально в декілька кліків, для зручності користувача замовлення оформляється одним чеком. 

«Наша команда витратила багато часу на розробку UI/UX-дизайну інтерфейсу WOG PAY BOX, щоб користуватися терміналами самообслуговування було комфортно кожному клієнту. Він простий, інтуїтивний та зручний. Розібратися в ньому можна за лічені секунди й без допомоги консультантів», — Олег Кушіль, директор Дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG.

Розрахунок в терміналі можливий за допомогою банківської карти, паливної смарт-картки, а також бонусними балами програми лояльності WOG PRIDE. Якщо клієнт обрав хот-дог чи інші страви з меню закладу, замовлення одразу маршрутизується на планшети операторів, які готують та видають його клієнту.

Термінал також надає можливість самостійно зареєструватися в програмі лояльності PRIDE і розпочати отримувати бонуси за регулярне використання сервісів мережі WOG.

Де будуть доступні термінали?

Перші 20 АЗК мережі  в Києві, а також у Вінницькій, Одеській та Рівненській областях вже отримали термінали самообслуговування WOG PAY BOX. Всього компанією заплановано два етапи впровадження систем WOG PAY BOX. Так, вже до середини лютого буде встановлено 125 терміналів, які забезпечать функціонування сервісу на 68 АЗК WOG. Спершу термінали встановлять у великих містах, а також об’єкти на ключових магістралях України. На більшості комплексів встановлюватимуть по 2 термінали. Другий етап охопить й інші автозаправні комплекси мережі WOG, яка на сьогодні нараховує близько 400 об’єктів.

У пріоритеті WOG – максимум зручних сервісів для клієнтів

Як зазначає директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський, основним своїм завданням компанія вбачає надання максимуму зручних інструментів для споживачів. Постійний ріст кількості користувачів WOG PAY надихнув на розвиток напрямку сервісів самообслуговування та впровадження терміналів самообслуговування.

В компанії впевнені, що термінали WOG PAY BOX не тільки сприятимуть більш комфортному обслуговуванню клієнтів на АЗК, але й позитивно вплинуть на загальну швидкість сервісу та пропускну спроможність комплексів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук