Upskilling Initiative: підготуйтеся до сертифікаційних екзаменів Microsoft безкоштовно

Навчання та ІТ-сертифікація Microsoft нададуть можливість ІТ-спеціалістам отримати підтримку від досвідчених тренерів та нові знання з провідних технологій, щоб впроваджувати проекти з цифрової трансформації, створювати власні інноваційні рішення, розвивати цифрову економіку країни. ІТ-сертифікація також підвищує ефективність і продуктивність на тих посадах, на які важко знайти таланти. 66% опитаних ІТ-спеціалістів вважають, що ІТ-сертифікація суттєво та позитивно впливає на якість роботи. Тому не дивно, що сертифіковані професіонали також краще задовольняють вимоги клієнтів, підвищують продуктивність роботодавця, скорочують час на усунення несправностей і швидше завершують проекти.

Програма складається з онлайн-тренінгів, вебінарів та сесій з підготовки до здачі сертифікаційних екзаменів Microsoft за такими напрямками: основи хмарних технологій Microsoft Azure, робота з даними та машинне навчання, безпека та інфраструктура, розробка бізнес-застосунків. До участі запрошуються усі охочі, особливо ІТ-спеціалісти, розробники та студенти технічних ВУЗів.

В рамках  програми передбачається підготовка та здача екзаменів як з основ технологій, так і role-based сценаріїв на сертифікацію Microsoft, а саме:

  • сертифікація з основ хмарного сервісу Microsoft Azure (AZ900: Microsoft Azure Fundamentals);
  • сертифікація з базових знань технологій та штучного інтелекту (AI) (AI 900: Microsoft Azure AI Fundamentals); 
  • сертифікація з основ роботи з даними в Microsoft Azure (DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals);
  • сертифікація з основ IT-безпеки (SC-900: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals);
  • сертифікація з адміністрування Microsoft Azure (AZ-104: Microsoft Azure Administrator);
  • сертифікація з розробки рішень для Microsoft Azure (AZ-204: Developing Solutions for Microsoft Azure);
  • сертифікація з аналізу даних (DA-100:  Analyzing Data with Microsoft Power BI).

Строки дії програми та перелік сертифікаційних іспитів, до яких буде проводитися підготовка, можуть змінюватися. Безкоштовно скласти екзамени з напрямку «основи технологій» буде можливо лише за умови  відвідування Microsoft Virtual Training Days, а екзамени з більш поглиблених напрямків лише за умови участі у підготовчих сесіях від Fast Lane, для усіх інших екзамени залишаються на платній основі. 

«У наш час знання лише конкретної мови програмування чи технології не є достатнім для створення комплексних ІТ-рішень. ІТ-спеціалісти повинні знати різні сервіси, інструменти та мови програмування, а також правильно їх застосовувати в залежності від бізнес-вимог. Навчання в рамках нашої ініціативи дозволить покращити технічні навички в рамках обраного напряму та ролі, а сертифікація – стане логічним завершенням цього навчання. Ми об’єднали різні активності для того, щоб пришвидшити процес навчання, а також зібрали найкращих спеціалістів серед спільноти Microsoft Most Valuable Professional, які зможуть допомогти протягом навчання», — Олександр Краковецький, СЕО DevRain.

Організатори

Компанія Microsoft разом з ІТ-компанією DevRain і міжнародним партнером з навчання Fast Lane, представниками технічної спільноти Microsoft Most Valuable Professional, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, оголосили про запуск програми для підвищення ІТ-навичок Upskilling Initiative. Ініціатива має на меті підтримати розвиток навичок IT-спеціалістів по всій країні, забезпечуючи якісні знання від провідних експертів Microsoft та Партнерів та підвищити рівень ІТ-сертифікації розробників в Україні.

Як зареєструватись?

Програма триватиме до 30 червня 2022 року. Графік подій можна переглянути на сайті.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук