Booking.com звільнив 2700 людей … відправивши їм відео

Читати на RU

СЕО Booking.com Гленн Фогель звільнив понад 2700 спеціалістів служби підтримки компанії у Франції, Німеччині, Іспанії, Литві, США, Японії, Китаї, Сінгапурі, Таїланді та Південній Кореї, надіславши їм відповідний відеозапис. Про це розповів один зі звільнених спеціалістів на Reddit.

  • Компанія прийняла рішення звільнити співробітників 12 із 14 відділів служби підтримки по всьому світу у зв’язку з реорганізацією — у другому кварталі 2022 року цю частину бізнесу Booking.com планує передати на аутсорс люксембурзькій Majorel, пише vc.ru.
  • Усі звільненим Booking.com запропонувала перейти до Majorel, підписавши з нею контракт на півроку.
  • Судячи з повідомлення на Reddit, співробітники занепокоєні, що після закінчення контракту на 6 місяців, у них не буде жодних гарантій вихідної допомоги. Крім того, через специфіку роботи аутсорсера, щотижня може змінюватися клієнт — сьогодні спеціаліст працює на DHL, завтра — на Amazon. Також звільнений співробітник висловив побоювання з приводу скорочення заробітної плати.
  • Є й інша версія подій, що заперечує розповідь з Reddit. Видання Dutch News, посилаючись на офіційну заяву Booking.com, стверджує, що глава компанії повідомив про звільнення співробітників через e-mail.

Раніше ми розповідали про те, як засновник сервіса для оформлення іпотеки Better.com Вішал Гарг звільнив 900 спеціалістів одним відеодзвінком.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук