Який ноутбук або планшет подарувати на День закоханих: ідеї від ASUS

Який подарунок обрати на День закоханих, щоб він водночас був красивим і корисним для людини, яку ви плануєте привітати? Один із варіантів — новий ноутбук або планшет із якісним дисплеєм. Вони стильно виглядають, швидко працюють і доволі доступні за цінами. 

OLED-дисплеї в нових мобільних пристроях ASUS відтворюють барвисте й неймовірно контрастне зображення. А якість дисплея дозволяє працювати з комфортом, не перенапружуючи очі, і водночас — мати якісну картинку, якщо схотілося удвох провести вечір за серіалом. 

Ось 5 причин обрати ноутбук або планшет ASUS OLED вже сьогодні.

Причина перша: неймовірно глибокий чорний

У дисплеї OLED кожен з мільйонів пікселів випромінює світло, тому, коли потрібно показати чорний колір, піксель просто вимкнеться, щоб показати найтемніший чорний. Уявіть, що ви дивитеся на екран у темній кімнаті: коли на ньому будуть чорні кольори, екран майже не світитиметься. Завдяки цьому можна буде розгледіти деталі у фільмах, які ви раніше не помічали. 

Причина друга: справжні відтінки

Пристрої ASUS з OLED-екраном надають надзвичайно реалістичне зображення з охопленням «кінематографічної» колірної гами DCI-P3. Точне відтворення кольорів, по-перше, забезпечить яскраве та живе зображення у відео. А по-друге — стане в пригоді для дизайнерів, художників та інших спеціалістів, які працюють із графікою.

Причина третя: чіткість за будь-якої яскравості

На звичайних РК-дисплеях зі зменшенням яскравості екрана різко погіршується рівень деталізації та якість відтворення кольорів. Пристрої ASUS з OLED-екраном гарантують високу точність кольорів за будь-якого рівня яскравості. Тож можна вільно регулювати яскравість екрана так, щоб вона відповідала навколишньому освітленню.

Причина четверта: на 70% менше синього світла

Під час роботи за екраном синя складова світла може спричиняти дискомфорт і навіть погіршувати якість сну. А завдяки властивостям технології OLED пристрої ASUS випромінюють на 70% менше шкідливого синього світла, що підтверджено незалежними лабораторіями TÜV Rheinland і SGS. На відміну від традиційної фільтрації синього світла якість відтворення кольорів при цьому не погіршується.

Причина п’ята: плавність відображення

Дисплеї OLED у пристроях ASUS мають найшвидший відгук серед будь-яких дисплеїв для мобільних пристроїв. Завдяки цьому динамічні сцени у фільмах відтворюються максимально плавно, під час гри зменшуються затримки анімації, а прокрутка тексту відбувається без розмиття. 

Пристрої ASUS OLED з відтворенням справжнього чорного, різнобарвною та реалістичною кольоровою гамою, низьким рівнем синього світла і плавністю відображення сильно вирізняються з-поміж аналогів. 

Пристрої ASUS з OLED-екранами

Асортимент пристроїв ASUS з OLED-дисплеями — це широкий перелік моделей: від потужних пристроїв, орієнтованих на розробників мультимедійного контенту, до ультратонких і надзвичайно легких моделей для сучасного мобільного життя.

ASUS Vivobook 13 Slate OLED — один пристрій для роботи та розваг

Vivobook 13 Slate OLED – фантастичний ноутбук-трансформер, що гарно підходить для мобільного стилю життя. Він легко адаптується до всього, чим займається його власник: вчиться, працює, розважається, спілкується. 

Підтримка стилуса ASUS Pen 2.0 зі змінними наконечниками різних типів буде до вподоби всім творчим людям. А поціновувачі розваг оцінять якісне зображення на розкішному 13-дюймовому OLED-дисплеї з технологією Dolby Vision, доповнене чарівним звучанням вбудованої аудіосистеми з просторовими ефектами Dolby Atmos.

Vivobook 13 Slate OLED легко трансформується з ноутбука в планшет і назад – достатньо лише під’єднати або від’єднати повнорозмірну клавіатуру. У режимі ноутбука пристрій відкривається на будь-який зручний кут до 170°.

Zenbook 14X OLED — барвисте зображення, справжня мобільність

Zenbook 14X OLED — витончений, легкий, компактний ноутбук, у конфігурацію якого входять новітній процесор і високопродуктивне графічне обладнання. 

Серед його переваг — якісний OLED-дисплей із тонкою рамкою, роздільною здатністю до 4K, технологією HDR, співвідношенням сторін 16:10, який розкривається на 180°. А також ексклюзивна цифрова панель ASUS NumberPad 2.0 з тачпадом.

За допомогою вбудованого у кнопку ввімкнення сканера відбитків пальців можна зручно та швидку пройти автентифікацію у системі — досить одного дотику!

Zenbook 14X OLED важить усього 1,4 кг, а товщина його корпуса становить 15,9 мм. Такий пристрій поміститься в будь-яку сумку й не заважатиме в дорозі. 

Повноцінний комплект портів дозволить підключити до ноутбука всю необхідну периферію, а його самого — до мережі. 

Стильний, продуктивний та легкий Zenbook 14X з OLED може стати чудовим подарунком до Дня закоханих.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук