lifecell запустив “Другий номер” — можна приховати основний номер

Читати на RU

15 лютого 2022 року мобільний оператор lifecell запустив послугу «Другий номер». Підключивши її, абоненти матимуть змогу користуватися двома номерами на SIM-карті основного номера. Про це повідомляє видання finance.ua.

Як це працює

Як зазначає lifecell, використовуючи послугу, співрозмовники бачитимуть тільки другий номер під час розмови чи спілкування через SMS і в месенджерах. Таким чином, це допоможе зберегти конфіденційність основного номера в інтернеті. Корисно буде для тих, хто, наприклад, виставляє в мережі оголошення.

Як підключити послугу

Послуга платна та наразі доступна для абонентів, які обслуговуються за умовами передплати. Вартість замовлення – 30 грн на 30 днів. Після завершення цього терміну абонент може знову оплатити користування послугою на 30 днів або діятиме денна тарифікація в розмірі 1,5 грн. 

  • Для того, щоб підключити послугу «Другого номеру» достатньо набрати комбінацію *878#.
  • Щоб здійснити дзвінок з другого номеру треба набрати 878 перед кодом оператора;
  • При цьому, абонент під час вхідного дзвінка побачить перед кодом оператора 878. Це означатиме, що йому телефонують на другий, а не основний номер.

Абонент може замовити один тимчасовий номер. Після відключення він перестає бути активним. За бажанням можна увімкнути собі інший тимчасовий номер.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук