Tranzzo реалізувала ​​для «Укрпошти» P2P-перекази за номером телефону

За допомогою технологій FinTech-платформи Tranzzo і доповнення до сервісу Visa Direct, Укрпошта запустила P2P-перекази на сайті та в мобільному додатку (Android та IOS). Новий сервіс дає змогу здійснювати перекази з картки на картку за номером телефону одержувача.

Для того, щоб переказати гроші за допомогою доповнення до сервісу Visa Direct, відправнику достатньо ввести реквізити своєї картки, суму та номер телефону одержувача. Для успішного переказу банківська картка отримувача має бути закріпленою за вказаним номером телефону.

«Ми провели інтеграцію з Visa, допрацювали платіжну P2P-сторінку – і перекази за номером телефону стали доступні клієнтам «Укрпошти». Інноваційне доповнення до сервісу Visa Direct розширює функціональність грошових переказів та покращує користувацький досвід. Команда Tranzzo може реалізувати його для будь-якого банку чи оператора платіжної інфраструктури. Ми завжди готові запропонувати сучасні технології та платіжні рішення для задоволення потреб бізнесу та його клієнтів», – наголосив CEO Tranzzo Ян Клочко.

Перекази за номером телефону від Visa мають ряд переваг:

  • безпека – переказ відбувається через сервіс Visa Direct, де прив’язка номера картки до номера телефону зберігається як захищений токен;
  • швидкість – оскільки фінансова транзакція технічно не змінилася, швидкість переказу також залишається незмінно високою;
  • поліпшення сервісу – відтепер щоби зробити переказ, достатньо лише вказати номер телефону отримувача.

Сервіс дає змогу перераховувати кошти з карток будь-яких українських банків на картки банків-емітентів, якщо банки відправника та одержувача підключені до послуги. Операція проходить онлайн, а кошти одразу ж зараховуються на картку отримувача.

«”Укрпошта” постійно покращує якість фінансових послуг у відділеннях. Поліпшення стосуються розширення переліку фінансових послуг і підвищення фінансової безпеки. Раніше клієнту «Укрпошти» для того, щоб здійснити переказ коштів на картку, потрібно було вказати повний номер картки одержувача. «Укрпошта» дбає про захист персональних даних своїх клієнтів, тому ми спільно Tranzzo реалізували сервіс, що дозволяє перераховувати кошти за номером телефону, прив’язаним до окремої картки отримувача. Таким чином, одержувачу не потрібно розкривати повний номер картки, а відправнику не обов’язково знати номер картки одержувача. Це зручніше та безпечніше!» — прокоментував директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Олег Кляпко.

Партнером із реалізації інноваційного доповнення до сервісу Visa Direct ​​для національного поштового оператора став оператор платіжних сервісів «УКРКАРТ».

На сьогодні 9 банків в Україні здійснюють перекази за номером телефону. Це «ПриватБанк», «Укргазбанк», «Таскомбанк», «Правекс Банк», «А-Банк», «Індустріалбанк», «Банк Кредит Дніпро», Forward Bank і «Сбербанк». Щоб закріпити карту Visa за своїм номером телефону, потрібно у мобільному додатку банку (а саме у розділі «Перекази за номером телефона») активувати дану функцію і зберегти ці налаштування. 

Довідка

Tranzzo – міжнародна Fintech-платформа, яка працює на ринку онлайн-платежів із 2017 року. З використанням ІТ-рішень Tranzzo проходить близько 8 млн транзакцій на місяць для 3000 онлайн-сервісів та магазинів. Крім розрахунків картками Visa та Mastercard, платформа працює з такими платіжними інструментами як Google Pay, Apple Pay, Masterpass, VisaCheckout, VTS. Tranzzo стала п’ятою компанією у світі, яка отримала авторизацію як платіжний партнер Telegram. Рішення Tranzzo використовує державний сервіс «Дія», а також Rozetka, Concert, «Фокстрот», «Арсенал Страхування», MyCredit, Prom.ua, WOG та інші.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук