Школа повного дня КМДШ запрошує на навчання у Львові

Якщо ви в пошуках для своїх дітей сучасного навчального закладу у Львові – школа КМДШ запрошує на навчання. Долучитися до освітнього процесу можна як посеред року, так і з вересня.

Залишити заявку та отримати консультацію або відвідати Дні відкритих дверей — за посиланням.

КМДШ – це мережа шкіл з досвідом в майже 10 років. Три випускні класи, три школи по Україні, власні будівлі та великі пришкільні території. 

Графік навчання

КМДШ – школа повного дня, навчання триває з 9 до 18 години. В першій половині дня – навчальні дисципліни, в другій – додаткові гуртки, студії, самопідготовка. 

Вивчення іноземних мов

В КМДШ поглиблено вивчають англійську мову, є заняття з носіями. Для додаткового вивчення є німецька та французька.

Як побудований навчальний процес

Навчання в КМДШ відбувається через практику: діти працюють над дослідами, захищають наукові, бізнес та творчі проекти. Школярі працюють в командах, у школі розвинене учнівське самоврядування, у старших класах є професійні занурення, коли діти мають можливість пробувати сили у різних професійних напрямках.

Окрім основної програми, в школі є авторські курси та напрямки. Також є формаційна програма, яка передбачає комплекс методик, націлених на формування навичок та компетенцій сучасної людини. Адже головна мета школи полягає в тому, щоб кожен мав достатньо знань, досвіду, впевненості та приймав рішення на основі цінностей для того, щоб робити власний вибір та творити своє майбутнє.

Одним із підходів КМДШ-шкіл є інтегровані заняття – це коли два, три або більше дисциплін об’єднуються однією темою. Протягом такого заняття школярі вивчають те чи інше явище з точки зору одразу декількох наук. Це дозволяє сформувати цілісну картинку світу, отримати комплексне розуміння, як влаштований навколишній світ. 

КМДШ запрошує учнів на навчання та пропонує пробні навчальні дні. 

  • Адреса школи у Львові: Львів вул. Угорська, 12Е (район Новий Львів).
  • Школи в Києві: Дніпровська набережна, 14Л, та вул. Голосіївська, 13Г. 

Заповніть коротку форму, менеджер зв’яжеться з вами, щоб надати детальну інформацію, зареєструвати на екскурсію або ж співбесіду. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук