Цифровий гаманець Any.Cash обійшов за сервісом великі біржі

Читати на RU

Проект Any.Cash буквально за кілька років склав конкуренцію великим біржам – простий цифровий гаманець у Telegram обходить за доступністю та зручністю будь-який аналогічний сервіс.

Згідно з даними платформи CoinGecko капіталізація ринку криптовалют за 2021 рік перевищила 3 ​​трильйони доларів. Вагому частину капіталовкладень зробили побутові користувачі чи власники цифрових активів. 

Попит на продаж цифрової валюти породжує пропозицію щодо її обміну та виведення. А у випадку з Україною – користувачі потребують простого та зручного обслуговування. 

Нинішня ніша простих інструментів для таких операцій є порожньою. Головна проблема, з якою стикаються користувачі – складна процедура виведення цифрової валюти. Ринок не пропонує найпростіших інструментів. Потрібно розбиратися – P2P, холодні-гарячі гаманці, та ін. Це автоматично відсікає частину цільової аудиторії, яким цікаво, але через складність недоступно. 

Ми спробували розібратися у цьому питанні та звернулися до компанії Any.Cash, щоб дізнатися, як це працює?

Обмінювати кошти через Any.Cash так само просто, як надіслати повідомлення в Telegram 

Обмінники токенів працюють за принципом замовника та виконавця. Наприклад, спочатку замовник надсилає фіатні гроші на рахунок виконавця. Після переказу коштів виконавець конвертує кошти та зараховує на рахунок замовника.

Any.Cash зводить до мінімуму можливість будь-яких помилок у процесі. Той, хто знає як виглядає інтерфейс криптогаманця зрозуміє, що помилитися неймовірно просто – не та кнопка, друкарська помилка в знаку контракту — операція зірвана. І не забуваємо про обмеження – то картка не та, то сума обмежена.

«Основна перевага криптовалюти – швидкість операцій. Про це все частіше забувають. Біржі, гаманці потопають у маркетингу. Програми та сайти на ринку воюють за аудиторію через безліч нових доповнень. Такі судомні спроби утримати користувача, залучити його, закінчується тим, що ідея про простоту втрачається. Стає складно, і буде ще складніше. Тому ми повністю відмовилися від того, щоби пропонувати ринку складні інструменти. В ідеальному сервісі має зуміти розібратися будь-яка людина не більше ніж за хвилину – цього й прагнемо», — кажуть експерти Any.Cash.

Команда Any.Cash пішла простішим шляхом та заклала в основу простоту та доступність для клієнта. Адже, якщо для обміну або переказу криптовалюти потрібна велика кількість дій, таким сервісом ніхто не користуватиметься. 

Під час пошуку можливих сервісів обміну ми знайшли лише три, які справді спростили введення та виведення коштів. Популярними майданчиками для обміну криптовалют в Україні вважають Let’sPay, Xbtc та Coin24

Any.Cash пішов далі – впровадив телеграм-бот для максимально швидких операцій. 

«Ми орієнтувалися на біржові механізми та відсоткові ставки на початку своєї діяльності. Але зрозуміли, що маємо відрізнятися. І якщо у нас простий спосіб проводити такі операції, то й комісія має бути більш привабливою для простого користувача», — прокоментували представники компанії Any. Cash.

Обмін та покупка: навіщо потрібна верифікація? Щоб обрати відповідний сервіс, потрібно дивитися на відгуки та звертати увагу на безпеку. Наразі її можна висловити через наявність або відсутність верифікації. Верифікація – це доказ особистості. По-перше, клієнт входить у персоніфіковані взаємини, і у частині фінансів це важливо. По-друге, така ідентифікація гарантує безпеку. Якщо клієнт не пройшов верифікацію, і, наприклад, втратив свій телефон, а з ним і доступ до свого телеграм-акаунта, то Any.Cash не зможе ніяк ідентифікувати вас і відновити рахунок. Тому що немає потрібних даних для цього. Отже, верифікація дозволяє поновити доступ до гаманця. Безпека і технологічність – це дві складові, які можуть дати зрозуміти клієнту, що його кошти знаходяться в потрібному місці й з ними нічого не станеться. На жаль при виведенні чи конвертації коштів через різні криптобіржі можна зазнати значних збитків. 

Надійний сервіс обміну криптовалюти Any.Cash

Основним параметром успішного проекту на ринку послуг з обміну коштів є можливість швидко, а головне надійно здійснити операції. Під час моніторингу майданчиків дуже складно визначити – це надійно, чи чергова пастка шахраїв. 

Унікальність Any.Cash у тому, що всі користувачі прийшли за рекомендацією. Таке собі сарафанне радіо глобальних масштабів – без реклами та нав’язування. Зручно, просто та безпечно. Скам проекти не витримують такого масштабування та не націлені на формування репутації на перспективу. Тому факт довіри на такому рівні дає підстави довіряти сервісу.

Телеграм-бот спростив складну та незрозумілу процедуру, тим самим зробив його унікальною пропозицією. Якщо говорити про комісію, то між користувачами Telegram вона нульова. Ще один сюрприз від розробників. 

Комісія для переказів на банківські картки нижче, ніж у будь-якому банку. Зона покриття – Україна, Казахстан, росія. Клієнт може вивести на потрібний рахунок, причому сам вказує у якій валюті він хоче це зробити.

Операція займає стільки ж часу, як надіслати повідомлення. Моментально у цьому випадку має пряме значення. До того ж він один із перших, хто почав верифікувати користувачів. Завдяки цьому може гарантувати збереження ваших коштів та персональних даних. А злам практично неможливий.

Робимо висновки

Аналізуючи ринок криптовалюти та запропонованих сервісів, можна зробити висновок – не все так просто, як хотілося б. Біржі є складним механізмом валютних операцій, які не завжди можуть гарантувати вам безпеку. 

Простих інструментів одиниці, а попит на обмінники зростає з кожним подорожчанням токенів. Простота таких майданчиків як Any.Cash без сумнівів дає фору крипто біржам, які не можуть до кінця задовольнити потреби користувачів. 

З цієї причини невеликі, але прості та доступні інструменти можуть становити серйозну конкуренцію великим торговим платформам. Той випадок, коли клієнтоорієнтованість перемагає мільйонні витрати на маркетинг.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук