У Multiplex відбувся передпоказ Creatio 8 Atlas для клієнтів і партнерів Terrasoft Ukraine

7 лютого компанія Terrasoft Ukraine організувала передпоказ Creatio 8 Atlas. За день до офіційного релізу у п’яти залах кінотеатру Multiplex клієнти та партнери компанії ознайомилися з інноваціями платформи, новою айдентикою Terrasoft, а також обговорили останні тенденції no-code ринку.

7 лютого в стінах п’яти надсучасних залів Multiplex Lux зібралися клієнти, партнери, а також співробітники Terrasoft, щоб разом розділити одну з найважливіших подій в історії компанії. Зустріч була присвячена виходу на ринок нової версії платформи Creatio 8 Atlas, а також темі свободи в автоматизації та low-code/no-code технологіям, що стають стратегічним вектором розвитку організацій у всьому світі. Учасники відзначили оригінальний формат заходу та відмінний рівень організації з боку Multiplex та Terrasoft. 

Головною подією вечора став передпоказ релізу Creatio 8 Atlas — найпотужнішої версії платформи Creatio, яка дозволяє автоматизувати процеси та створювати власні застосунки користувачами без навичок програмування та без жодного рядка коду. У затишному інтер’єрі на великих екранах кінотеатру гості заходу отримали можливість першими ознайомитися з інноваціями платформи.

Після закінчення презентації учасники змогли поспілкуватися неформально. Дружня атмосфера заходу дозволила глибше поринути в обговорення тенденцій IT-ринку, перспектив застосування no-code технологій у бізнесі, а також отримати розгорнуті відповіді стосовно Creatio 8.0 безпосередньо від лідерів R&D Terrasoft.

«Команди інтенсивно працювали багато місяців, впроваджуючи в платформу Creatio більше no-code інструментів. І я радий можливості розділити цей насправді масштабний реліз разом із нашими клієнтами та партнерами», — поділився Віталій Гдуля, директор з платформи Terrasoft.

«Вихід Creatio 8.0 — це спільне досягнення всієї спільноти Terrasoft, адже вдосконалюючи платформу, ми ґрунтувалися насамперед на потребах і зворотному зв’язку наших клієнтів та партнерів. Ми створюємо Creatio разом із вами й продовжуватимемо нарощувати можливості no-code інструментів у наших продуктах», — додав Іван Малафєєв, директор з продуктів Terrasoft.

Також організатори зустрічі познайомили гостей із новою айдентикою, в основі якої лежать ключові принципи Terrasoft: One Platform, Freedom і Genuine Care.

«Дякую всім присутнім за те, що приєдналися до нас в один з найважливіших днів в історії Terrasoft, а мережі кінотеатрів Multiplex — за величезний внесок в організацію заходу», — прокоментував Сергій Ломака, директор по роботі з ключовими клієнтами Terrasoft. 

Довідка

Terrasoft Ukraine є вендором єдиної платформи Creatio, яка завдяки no-code технологіям забезпечує максимальний ступінь свободи в автоматизації CRM, галузевих та внутрішніх процесів організації. Найбільші компанії в Україні й тисячі клієнтів у 100+ країнах світу втілюють у життя свої ідеї та проєкти на платформі Creatio. Щира турбота про клієнтів та партнерів — основа ДНК компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук