«Укрпошта» запустила грошові перекази за номером телефону

Читати на RU

«Укрпошта» долучилася до глобального сервісу Visa Alias, що дозволили компанії запустити сервіс переказу коштів за номером телефону (а не лише за номером картки) для клієнтів, які користуються платіжними картками Visa.

Переказати кошти по номеру телефону можна як у поштовому відділенні, так і на сайті «Укрпошти», де потрібно обрати спосіб оплати за телефоном. Як зазначають в компанії, перевага цього способу оплати, окрім простоти, в підвищеній безпеці, адже карткові реквізити одержувача не розголошуються.

«Укрпошта» запропонувала клієнтам новий платіжний метод — більш зручний та безпечний, ніж класичний переказ з картки на картку. В такий спосіб ми дбаємо про захист персональних даних клієнтів. Фінансові послуги — один із ключових напрямків для «Укрпошти», який ми плануємо розширювати, щоб усі українці мали рівний доступ до фінансових сервісів», — прокоментував директор департаменту фінансового бізнесу «Укрпошти» Олег Кляпко.

Важливо зазначити, що картковий рахунок одержувача має бути прив’язаний до вказаного номеру телефону. Тобто при переказі потрібно вказувати саме фінансовий номер одержувача.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук