В Україні запустився онлайн-театр DRAMOX

Читати на RU

Чеський стрімінговий сервіс DRAMOX запустив онлайн-театр в Україні. Зараз в його репертуарі доступні відеозаписи вистав від 18 українських та 15 світових театрів. Платформа працює за передплатною моделлю: місячна підписка на перегляд спектаклів коштує 299 грн, річна — 2990 грн.

  • На DRAMOX вже можна подивитися спектаклі від «Львівської Національної опери», «Театру ім. Лесі Українки», «Театру 360 градусів», театрів «ДАХ», «Золоті ворота», «Прекрасні квіти», «Актор» та інших. Кожні два тижні український репертуар буде поповнюватися новими виставами.
  • Також українським глядачам доступний репертуар від 15 світових театрів з субтитрами українською мовою — «Англійський національний балет», «Норвезький національний балет», «Королівська опера Версаля» серед них.
  • Всього у колекції чеського DRAMOX більш ніж 200 записів від 132 театрів із 22 різних країн.
  • Вистави можна переглянути у якості HD та 4K на телевізорах зі Smart TV, сервіс також доступний у додатку, який доступний App Store та Googlе Play.
  • Як розповідають в DRAMOX, перші два місяці всі гроші за підписку будуть передаватися театрам, далі — 50%. Користувачі сайту також можуть підтримати конкретний театр за допомогою донатів.

Я дуже радий, що ми можемо запропонувати глядачам найкраще з українського театру та підтримати українську культуру. Нація визначається культурою, і зараз культура стикається з загрозою як з боку COVID, так і з політичної сторони. Ми робимо і будемо робити все можливе для максимальної підтримки театру в Україні, — підкреслює Радім Горак, один із засновників DRAMOX.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук