«А-Банк» проводить акцію на честь п’ятиріччя мобільного додатка ABank24

Читати на RU

«А-Банк» проводить акцію до дня народження свого мобільного додатка ABank24. Вже дуже скоро додатку ABank24 виповниться 5 років. На честь цієї події «А-Банк» запланував акцію з багатьма подарунками: брендовані футболки та худі, смартгодинники, поїздка до Буковеля.

Для того, щоб взяти участь в акції, необхідно: 

  • мати відкриту картку «А-Банку»; 
  • приєднатись до акції через мобільний додаток ABank24; 
  • здійснити успішно 6 завдань акції.

Що потрібно зробити для того, щоб отримати подарунки? 

  1. Покупки через GooglePay/ApplePay. 10 покупок через електронний гаманець GooglePay/ApplePay – сукупна вартість всіх покупок від 3000 гривень.
  1. Покупки з кешбеком. 10 покупок, за якими буде нарахований кешбек за банківськими або партнерськими категоріями по програмі «Кешбек» (сума однієї покупки — щонайменше 100 гривень).
  1. Оплата комуналки. Оплата комунальних послуг одним платежем або декількома на суму від 1000 гривень через ABank24.
  1. Покупки в інтернеті. 3 покупки в мережі інтернет (сума однієї покупки — щонайменше 100 гривень).
  1. Запросити друга. Один успішно запрошений друг на картку «Зелена» по програмі «Запросити друга».
  1. Покупки в торгових точках. 15 покупок в магазинах через pos-термінал (сума однієї покупки — щонайменше 100 гривень).

Серед клієнтів, які виконали всі 6 завдань, «А-Банк» за допомогою генератора випадкових чисел розіграє поїздку до Буковеля та 5 smart-годинників. Також гарантовано всі учасники, які виконали всі 6 операцій, отримають брендоване худі від «А-Банку». Клієнти, які виконали 5 завдань, гарантовано отримають брендовану футболку від «А-Банку».

Акція діє з 20 лютого по 20 березня включно. Деталі за посиланням

На сьогодні вже майже 50% клієнтів приходять до банку саме через мобільний додаток ABank24, замовляючи картку «Зелена» віддалено.

За 5 років розвитку свого мобільного додатка «А-Банк» зробив багато крутих фіч, які є унікальними на ринку, таких як: текстовий та голосовий пошук для переміщення до будь-якого розділу, швидкі функції, перекази за номером телефону (першими інтегрувався з Visa Alias), шеринг та багато іншого. 

Про «А-Банк»

«А-Банк» представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета банку – надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України – 232 відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За новинами банку слідкуйте на офіційних сторінках Telegram, Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук