PUMA: комфорт та стиль у повсякденності

1
Читати на RU

PUMA – бренд, який почав розвиватися у спорті та продовжив на модних показах. Спочатку виробники орієнтувалися на створення взуття для спорту. Вона мала просто відрізнятися якістю, але з отримувала належної специфіки. Вперше чоловіче спортивне взуття стало популярним, коли в першому футбольному матчі після війни кілька футболістів вийшли у бутсах Atom.

Компанія збільшила свій потенціал, коли на Олімпіаді спортсмени здобули медалі, перебуваючи в екіпіруванні від PUMA. Наприклад, Пеле 1970-го і Дієго Марадона 1986-го.

Як PUMA допомагає у повсякденності: зручне взуття

Орієнтир на яскравий та практичний одяг розпочався у бренду у 90-х роках з приходом Йохана Зайтца на посаду генерального директора. Тоді ж стало популярним і жіноче спортивне взуття з покращеними властивостями для комфорту. 

У повсякденному носінні товари PUMA показують свою практичність за рахунок додавання великої кількості технологій. Найчастіше можна зустріти:

  • DRY CELL із ефективним відведенням вологи;
  • STORM CELL – захист від впливу навколишнього середовища;
  • SUN CELL – захист від руйнівної дії ультрафіолету.

Спортивний одяг, взуття та аксесуари, призначені для щоденного носіння, — це про зручність у кожному русі та стиль у кожному фасоні. Дизайнери вибирають трендові поєднання кольорів, зручний крій. Абсолютно усі серед колекцій PUMA можуть знайти своїх фаворитів.

Вдалі колаборації та представники

PUMA активно проводить колаборації зі світовими брендами. У спільних колекціях із Les Benjamin відчувається атмосфера Туреччини, а в лінії з Ader Error можна знайти бунтарський дух Сеула. Разом із дизайнерами Balmain було створено особливу розкіш боксерської форми.

Амбасадорами PUMA у світі стали сотні знаменитостей. Першими з них були спортсмени Хайнц Фюттерер та німецькі футболісти клубу «Ганновер 96». Сьогодні одяг PUMA носять Селена Гомес, Jay-Z та Ріанна, Льюїс Хемілтон, Д’Анджело Расселл та інші відомі персони у світі спорту та шоу-бізнесу. В Україні перевагу речам бренду віддає співачка Надія Дорофєєва.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук