Форум NVIDIA для розробників не пускає користувачів з України. Ймовірно через американські санкції

Читати на RU

Користувачі соцмереж помітили, що форум для розробників від компанії NVIDIA, який знаходиться за посиланнями forums.developer.nvidia.com перестав працювати для користувачів з України. При спробі потрапити на нього з української IP-адреси сайт видає помилку «Access forbidden based on location».

При цьому форум доступний з будь-яким VPN сервісом, навіть якщо брати сервер з Росії, але з українського IP завжди видається помилка доступу через локацію користувача.

Редакція AIN.UA надіслала запит в компанію NVIDIA, проте на момент публікації відповіді поки не отримала. Можна припустити, що сталась помилка через введення додаткових американських санкцій проти так званих «ЛНР» та «ДНР», оскільки схожі випадки вже були у 2015 році.

Тоді американський реєстратор доменних імен, компанія Network Solutions виключила Україну зі списку країн, мешканці яких можуть зареєструвати домен, оскільки співробітники Network Solutions розцінюють Крим як територію України і вирішили, що санкції проти півострова стосуються всієї країни.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук