Співзасновник ELEKS Олексій Скрипник помер

Олексій Олексійович Скрипник, співзасновник IT-компанії ELEKS, раптово помер у своєму офісі. Йому було 57 років. Причиною, як повідомили AIN.UA, став серцевий напад.

Олекскій Скрипник разом з батьком заснував компанію ELEKS ще на початку 90-х у Львові. З того часу компанія виросла майже до 2000 людей лише в Україні, вона багато років входить у список найбільших IT-компаній країни. Компанія також має представництва в Естонії, США, Канаді, Німеччині, Польщі, Великобританії, Швейцарії, ОАЕ та Японії.

Олескій Скрипник, окрім підприємницької діяльності, був народним депутатом України 8-го скликання, а також активно займався громадською діяльністю: був членом асоціацій, входив до наглядових рад кількох львівських університетів.

Професійний шлях Олексія Олексійовича Скрипника, зокрема в ELEKS, був дуже бурхливим, адже старт компанії відбувався в буремні 90-ті. Довелося пройти не одну кризу та суттєві зміни в економіці та технологіях за ці 30 років. Але, завдяки вірі в людей та успіх, професіоналізму, а також вірності справжнім цінностям, які стали основою культурного коду компанії, йому вдалося побудувати не лише успішний бізнес, але й цілу спільноту однодумців, які і надалі будуть продовжувати його справу.

Команда ELEKS

Редакція AIN.UA висловлює щирі співчуття дружині, дітям, а також родині Олексія Скрипника.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук