Волонтери запустили інтерактивну мапу мітингів за Україну по всьому світу

Читати на RU

Щоб заручитися ще більшою підтримкою міжнародної спільноти, волонтери України запустили багатомовну ініціативу #WorldForUkraine. В рамках ініціативи вони зібрати на інтерактивній онлайн-мапі всі мітинги на підтримку України по всьому світі, щоб спонукати місцеві громади об’єднуватися для організації заходів на підтримку України. Про це повідомили в прес-служб Держспецзв’язку.

«Ми благаємо весь світ приборкати агресора, щоб захистити наше право на життя і свободу. Для цього створено глобальний проєкт #WorldForUkraine — це платформа, яка об’єднає весь світ, що обирає мир і справедливість. Протести, демонстрації, флеш-моби, — інформація про всі активності проти агресора – на інтерактивній мапі світу на сайті», – повідомляється у прес-релізі.

Проект покликаний морально підтримати українців у непростий період та вплинути на уряди держав, що обрали сторону агресора. 

На мапі можна побачити кількість протестних акцій в різних куточках світу, а також відкрити подробиці по кліку на конкретну точку.

Як долучитися

  • Якщо у вашому місті відбувається акція на підтримку нашої країни, то відвідайте її та напишіть про це в соцмережах з геолокацією та хештегом #WorldForUkraine.
  • Самостійно організуйте таку акцію на підтримку України, публікуйте це в соцмережах з геолокацією та додавайте хештег #WorldForUkraine.
  • Розішліть цю інформацію якомога ширшому колу людей, розповідайте друзям та близьким за кордоном про проект, діліться посиланням на сайт.

AIN.UA нагадує, підтримати ЗСУ можна за посиланням. Також поширюйте підбірку офіційних фондів серед ваших колег, партнерів та друзів за кордоном.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук