Сервіс грошових переказів Wise зупинив грошові перекази в Росію

Читати на RU

Британський фінтех-сервіс Wise (раніше – TransferWise) оголосив про зупинку грошових переказів в Російську Федерацію, повідомляє Reuters. Як пояснив представник Wise, ця міра стала наслідком рішення Західної спільноти про відключення країни-агресора від мережі SWIFT. 

Раніше компанія запровадила обмеження на перекази в Росію до £200 ($268.34). Але тепер операції в РФ повністю заблоковані. У Wise повідомили, що продовжують спостерігати за ситуацією та будуть вдаватися до відповідних заходів у відповідності з поточними змінами.

Wise також обмежила перекази в Україну, посилаючись на труднощі з обслуговуванням у країні. Але в компанії запевнили, що знімуть це обмеження, як тільки з’явиться така можливість. У Wise також зазначили, що не знімали процент за перекази в Україну на суму понад 500 000 фунтів стерлінгів, «щоб допомогти клієнтам, які можуть мати надзвичайні потреби».

Wise – це публічна компанія, яка надає фінансові сервіси по всьому світу. Спочатку це були лише міжнародні грошові перекази, але згодом компанія розширила портфоліо своїх послуг, додавши також фондові інвестиції та обмін валют. У компанії є сильний зв’язок з Україною: першими розробниками сервісу були українці, також у Wise є невеличкий офіс в Черкасах. Головний офіс компанії знаходиться в Лондоні.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук