Uklon запустив проект «Волонтер». Підвозять їжу, медикаменти та пальне

Український сервіс таксі Uklon запустив проект «Волонтер», в рамках якого компанія безкоштовно підвозить пальне, їжу та медикаменти туди, де вони потрібні.

Повідомляється, що за один день компанія вже здійснила 51 поїдку. Завдяки цьому вдалось передати 1000 літрів пального, а лікарні отримали 100 порцій їжі та напоїв. Крім того, перевезли до лікарень медикаменти, донорів та персонал.

Як це працює

Пальне та їжу надають партнери ініціативи – до «Волонтерів» вже долучилися Shell, WOG, Foodz, Glovo. Заявки приймає контакт-центр Uklon, компанія також покриває вартість перевезень.

Запити на поставки приймаються цілодобово та ставляться у чергу вручну. В пріоритеті – потреби військових, тероборони, лікарень. Вони обробляються у першу чергу.

Ініціатива працює поки що тільки в Києві, але в планах розширювати її на інші міста.

Учасники закликають бізнеси долучатися, це можна зробити – усі охочі можуть написати про свої наміри у коментарях або в приватні повідомлення на акаунти компанії Uklon.

Як ще я можу допомогти

Ви можете допомогти фінансово – AIN.UA усі перевірені майданчики по збору коштів на потреби ЗСУ, медиків та переселенців тут.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук