Snap перекаже $15 млн для організацій гуманітарної допомоги в Україні

Читати на RU

Компанія Snap, що працює над відомим додатком Snapchat, перекаже $15 млн для організацій гуманітарної допомоги в Україні. При цьому, застосунок продовжить працювати в Росії та Білорусі. Про це повідомляється в офіційній заяві компанії.

  • Україна є батьківщиною стартапу Looksery, що заклала основу для платформи доповненої реальності Snap. У зв‘язку з війною, Snap допомагає переїхати 300 членам команди та їхнім сім‘ям, що проживають в Україні, та надає «екстрену допомогу».
  • Одночасно, компанія припинила показ реклами для своїх користувачів у Білорусі й РФ, призупинила рекламні кампанії та більше не приймає дохід від державних компаній у згаданих країнах.
  • Згідно з повідомленням, мобільний застосунок Snapchat продовжить працювати у всіх країнах присутності, «оскільки він залишається важливим інструментом для спілкування сімей та друзів».

«Ми уважно відслідковуємо роботу платформи на предмет будь-якої дезінформації або неправомірного використання. Водночас, ми зосереджені на донесенні точних новин та інформації нашій глобальній спільноті», – коментують в Snap.

  • На підтримку українцям компанія направить $15 млн, що підуть на допомогу гуманітарним організаціям в Україні. 

«Україна — це країна, неймовірний потенціал якої допомагає формувати позитивніше майбутнє для світу, і ми не похитнемося в нашій солідарності», – підсумовують в Snap.

  • Також у компанії повідомили, що Snap ніколи дозволяла розміщувати контент російським державним ЗМІ.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук