EPAM зупиняє діяльність в РФ, закриє там офіс та виділить $100 млн команді в Україні

Читати на RU

Компанія EPAM вийшла з новим офіційним повідомленням. Згідно з пресрелізом, інформація наступна:

  • EPAM виділяє $100 млн на підтримку українських команд та їх сімей. Мова саме про гуманітарну допомогу.
  • Компанія припиняє діяльність в РФ та не буде там продавати свої послуги.
  • Компанія буде активніше наймати та розвиватись у інших регіонах своєї присутності, в тому числі Центральній та Східній Європі.

Та головне повідомлення, звичайно ж, закриття офісу. Про це написав Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації України. В офіційному звернені EPAM про це не йдеться, лише речення «Company is also actively evaluating its other operations in the region». За інформацією джерел AIN.UA, прямо зараз EPAM не говорить публічно про закриття офісу, оскільки це довгий процес, що не може відбутись в один день для компанії, що має в РФ кілька тисяч співробітників та торгується на біржі. В той же час, найближчим часом почнеться процес закриття російського офісу. Про закриття офісу в РБ мови поки немає.


Нагадаємо, український офіс EPAM і віце-президент EPAM Юрій Антонюк засудили агресію Росії проти України, в той час як CEO Аркадій Добкін уникнув згадок участі у війні РБ та РФ. Це викликало обурення співробітників. З початку війни акції компанії просіли майже у два рази.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук