Grammarly заблокувала доступ в РБ та РФ, передасть $5 млн Україні

Читати на RU

Українська компанія Grammarly більше не працюватиме у у Росії й Білорусі, а також передасть кошти на гуманітарні потреби Україні.

  • Протягом наступних тижнів Grammarly пожертвує $5 млн організаціям та фондам, які підтримують захисників України і надають гуманітарну допомогу постраждалим українцям. Grammarly вже переказали перший транш у розмірі 30 000 000 гривень на рахунки ЗСУ, фонду Повернись живим та міжнародної організації “Save the Children”, яка запустила ініціативу для допомоги українським дітям.
  • Grammarly заблокували доступ до продуктів та сервісів Grammarly у Росії й Білорусі. Також Grammarly додали повідомлення всередині продукту — воно інформуватиме користувачів, які пишуть про війну, про ресурси для підтримки України. 
  • Grammarly закликає міжнародні спільноти до підтримки — будь-яка допомога буде безцінною. Мирні демонстрації, звернення до урядів, пожертви нашим захисникам і гуманітарним організаціям, які допомагають людям в Україні. Grammarly додає інформаційні повідомлення на вебсайт Grammarly та в наші глобальні соціальні акаунти, загальна аудиторія яких — понад 8 мільйонів людей з усього світу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук