Terrasoft розриває співпрацю з клієнтами та партнерами з РФ та РБ

1
Читати на RU

Українська ІТ-компанія Terrasoft, вендор no-code/low-code платформи Creatio, припиняє усі бізнес-операції на російському та білоруському ринках, повідомляє DOU.

Terrasoft повністю виходить із ринків росії та білорусі — ми припиняємо роботу з клiєнтами та партнерами в цих регiонах. Ми йдемо з ринків росії та білорусі назавжди, — зазначають в компанії.

В Terrasoft підкреслили, що пріоритетом в ці дні для компанії була безпека її співробітників та допомога українським урядовим, волонтерським організаціям і ЗСУ.

520 своїх спеціалістів та членів їх сімей компанія вивезла з Києва на захід України та в сусідні європейські країни. Terrasoft також надала доступ до Creatio державним структурам для координації роботи з біженцями, обробки звернень та організації обліку ресурсів, і перерахувала 2 млн гривень на спеціальний рахунок НБУ для допомоги українській армії.

Залишити коментар

Коментарі | 1

  • Просто честь и хвала, а то что 8 лет идёт война не замечали?? Лицемеры !!!
    Ранее на сайте в РФ писали что они русская компания, даже на презентации не указывали что офис в Киеве есть. Страшно стало под санкции попасть?

Пошук