Всі говорять про подкаст «Фронтова поплава». Про що він

Читати на RU

У стрічках або соцмережах ви могли бачити згадки подкасту «Фронтова поплава із Тарасом Чмутом», у YouTube та Twitter цей стрім щоночі набирає тисячі переглядів. Редактор AIN.UA розповідає, про що цей подкаст та чи варто його слухати.

Хто його робить

Подкаст «Фронтова поплава» майже щоночі, о 0:15 стрімлять у Twitter (можна підключитись, якщо зайти до цієї соцмережі), а також на YouTube-каналі «Право на поплаву» (тут можна прослухати й попередні подкасти, а в описах під відео є розбивка по темам, які обговорювали учасники кожного випуску). Його також транслюють в YouTube«Телебачення Торонто».

Подкаст хостить журналіст Олег Новіков, в ньому бере участь військовий аналітик, учасник АТО та голова фонду «Повернись живим» Тарас Чмут, до них в онлайні часто приєднуються гості — українські військові та волонтери. Слухачі можуть ставити гостям питання, їх щоразу досить багато.

«Повернись живим» — це один із найбільших українських фондів, що працює з армією ще з 2014 року. Його команда займається збором коштів на потреби армії, поставками та ремонтом техніки, навчанням військових та офіцерів, розповідає про війну та бореться із дезінформацією про її перебіг. Свого часу сторінка фонду на Patreon вийшла на перше місце в світі за донатами.

Чому варто слухати подкаст «Фронтова поплава»

Багато із тих, хто регулярно слухає «поплаву», говорять про те, що вона «розкручує» після днів, заповнених трагічними та страшними новинами. У подкасті учасники обговорюють поточну ситуацію на фронті, стан української армії, перспективи того, як розвиватиметься ситуація. Але роблять це виважено, без надміру емоцій у стилі «перемога» або «все пропало».

Подкаст цінують через те, що слухачам спокійно і зрозуміло пояснюють, що на разі відбувається на фронті. Але якщо ви вирішити доєднатись до аудиторії цього подкасту, будьте готові до великої кількості матів та чорного гумору. Тут народжується багато мемів у тому ж дусі (найвідоміший: «шо по р*сні? — р**сні п*зда»). Втім, після російського воєнного корабля українську аудиторію цим уже не здивувати.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук