Росіяни занижують рейтинг S.T.A.L.K.E.R. в Steam і звинувачують розробників у «лицемірстві»

1
Читати на RU

Гравці з Росії почали масово занижувати рейтинг культової української гри S.T.A.L.K.E.R. на Steam після того, як її розробники – студія GSC Game World – вилучили свої ігри з російського сегменту магазину.

Ціни на ігри франшизи S.T.A.L.K.E.R. зникли зі Steam 8 березня. Студія GSC Game World, яка знаходиться в Україні, з першого дня війни виступила з позицією проти війни і підтримкою ЗСУ. Команда також оголосила, що розробка довгоочікуваної S.T.A.L.K.E.R.2 призупинена до перемоги України у цій підступній загарбницькій війні. Замість геймплею нового релізу команда випустила відео, у якому всьому світові показала, що насправді відбувається в Україні через дії російських окупантів.

Гравці з Росії обурилися через обмеження доступу до гри і стали масово засипати дизлайками S.T.A.L.K.E.R. на Steam. Дії розробників вони назвали «лицемірством», наполягаючи на тому, що ігри – «поза політикою», а прості гравці – «ні в чому не винні». Деякі навіть відкрито підтримали агресію своєї країни проти України.

Закликаємо українців та громадян інших притомних країн підтримати S.T.A.L.K.E.R. у Steam. Для цього перейдіть на сторінку гри та напишіть позитивний відгук.

Ви також можете підтримати ЗСУ, переселенців та громадян, що постраждали від російського вторгнення, за посиланням нижче.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук