Де знайти роботу в Україні та закордоном – добірка

1

Через війну багато українців втратили роботу, але життя триває – і економіці потрібні зайняті працівники як ніколи. Але куди бігти, де шукати нову роботу? Ми зібрали низку сайтів та пропозицій, які можуть стати у пригоді всім, хто готовий повернутись на ринок праці вже сьогодні.

HelpUkrainians від Jooble

Українська компанія Jooble, яка розвиває платформу пошуку роботи №2 у світі, створила окремий лендінг, на якому розміщуються вакансії для тимчасово переміщених осіб з України у зв’язку з війною.

На сайті можна дізнатись:

  • перелік документів, які необхідні для працевлаштування,
  • поради, як безпечно знайти роботу,
  • вже доступні вакансії для українців в Польщі, Словаччині, Угорщині, Чехії, Німеччині, Молдові та Румунії.

UAtalents

Платформа працевлаштування для українців, які вимушено залишили свої домівки і перемістилися до інших міст України чи за кордон. Ресурс розробили українці на чолі з підприємцем Іваном Курчатим. Наразі на сайті вже понад 300 вакансій з валютними зарплатами від партнерів проекту.

Спеціалістів шукають різних – від розробників ПО до прибиральників. Пропозиції доступні в більшості європейських міст, які приймають біженців з України: в Естонії, Польщі, Німеччині та інших.

Щоб знайти роботу, треба заповнити анкету на сайті, після чого команда підбере найкращі вакансії та направить запит до роботодавців. Також можна пошукати роботу самостійно, користуючись фільтрами на сайті.

AdAid.eu

Платформа у першу чергу буде корисна для представників рекламної індустрії, які шукають роботу в ЄС або віддалено з України.

Ініціатива розроблена Асоціацією маркетингових комунікацій SAR та підтримана багатьма агентствами як в Польщі, так і в інших країнах. Оголошення стосуються роботи в сфері маркетингових комунікацій, як для тих, хто володіє кількома мовами, так і для тих, хто розмовляє лише українською. Всі зможуть шукати роботу у різних напрямах – стратегія, дизайн, медіа, продакшн, електронна комерція, програмування, SEM / SEO, івент, PR та багатьох інших.

Окрім пошуку пропозицій, ви зможете легко розмістити на сайті своє резюме. Українцям нададуть додаткову підтримку шляхом адаптації та навчання.

Якщо ви в пошуку роботи, то за будь-якими деталями звертайтесь до ініціаторів – [email protected], чи до українських представників – команди ВРК, [email protected].

JobsForUkraine

На платформі збирають академічні, наукові, мистецькі, професійні та фріланс-можливості за кордоном, які зараз доступні для людей, що рятуються від війни. Роботу можна шукайти, фільтруючи пропозиції за певною країною або спеціальністю.

Всього на сайті зібрано понад 1700 вакансій, зокрема від таких компаній як Skyscanner, Eurowings, Hive. Деякі роботодавці також пропонують допомогу з реллокацією.

@uajobnow

Telegram-бот запустив український підприємець Артур Оруджалієв, щоб допомогти знайти роботу під час війни тим, хто її втратив. Тут можна знайти або безкоштовно розмістити в Україні, Європі та віддалені.

Просто підпишіться на бот, щоб отримувати актуальні пропозиції з описом вакансій.

Tibidabo Scientific Industries Ltd пропонує роботу

Tibidabo Scientific – світовий лідер у галузі високодиференційованих технологій для наукових досліджень, аерокосмічних та промислових ринків. У компанії є офіси в Сполучених Штатах, Ірландії, Нідерландах та Великобританії. Tibidabo Scientific постачає свої продукти та рішення більш ніж у п’ятдесяти країнах.

7 березня компанія оголосила про відкриття віртуального офісу у Львові, Україна, і намір найняти сімдесят п’ять місцевих спеціалістів.

«Мужність і рішучість українського народу є величезним джерелом натхнення для всіх нас, –
сказав Джон Лавіола, технічний директор Tibidabo Scientific. – Для нас надзвичайно важливо
підтримати українців у цей критичний момент, тому ми вирішили створити робочі місця в Україні. З нетерпінням чекаємо, коли зможемо вітати наших українських співробітників у сім’ї Tibidabo Scientific».

Tibidabo давно планувала створити науково-дослідний центр в Украïнi, визвольна війна з РФ прискорила ці плани. Вакансії, які оголосила компанія, вже відкриті у галузях механічної, електричної, електронної, програмної інженерії, також співробітників шукають на інші професійні і адміністративні посади.

Нові посади будуть оплачуватися незважаючи на спроможність працівників відразу приступити до виконання обов’язків. Компанія також за потреби буде надавати співробітникам
Інтернет-термінали Starlink (Space X) та інше обладнання.

Щоб податися на вакансію, зв’яжіться з компанією за адресою [email protected].


Також роботу за кордоном переселенці можуть знайти на ресурсах, які працювали і до війни, а зараз роблять акцент на вакансіях з країн, у які найчастіше виїздять біженці з України.

  • Метчингова джоб-платформа joberz;
  • кар’єрний портал happymonday.

Добірка буде оновлюватись.

Також нагадуємо про верифікований перелік ресурсів, на яких можна фінансово підтримати ЗСУ, переселенців та громадян, що постраждали внаслідок війни.

Залишити коментар

Коментарі | 1

  • Якщо хтось хоче спробувати заробити трохи зелених, я пропоную увійти на веб-сайт, заповнивши опитування, це не великі гроші, але ви можете заробити додаткові гроші, це варто перевірити. Навіть якщо вам це не подобається, це безкоштовно. Ось посилання https://www.ysense.com/?rb=137032756

Пошук