«Укрпошта» відновила доставку замовлень з інтернет-магазинів

Читати на RU

«Укрпошта» відновила доставку замовлень з маркетплейсів, в Україні працює 4700 відділень. Про це повідомляють представники “Укрпошти”.

  • На момент публікації, “Укрпошта” відновила співпрацю з 17 інтернет-магазинами. Серед них: ОLX, prom.ua, Rozetka, eva.ua, а також онлайн-магазини одягу, зокрема, і дитячого, товарів широкого вжитку, дитячих іграшок, товарів для дому.
  • За словами генерального директора з розвитку бізнесу Альони Стьопіної, «Укрпошта» поступово буде відновлювати доставку з усіх майданчиків, з якими працювала до війни. За її словами, відновлення доставки з маркеплейсів дозволить українським підприємцям «повернутися до роботи, заробляти гроші і посилювати економіку».
  • Щоб забезпечувати доставку, станом на 11 березня працює 4783 відділення «Укрпошти». Окрім цього на маршрути, де це безпечно, виїжджають пересувні відділення.
Зображення: “Укрпошта”
  • В регіонах, де ведуться активні воєнні дії, відділення працюють з певними обмеженнями. Перед тим, як оформити доставку, в «Укрпошта» рекомендують перевіряти за посиланням чи можлива в область доставка відправлень, а потім – яке найближче до вас відділення працює в конкретному населеному пункті.

Нагадаємо, раніше роботу відновила й “Нова пошта”.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук