Українці запустили дашборд втрат російських загарбників у війні проти України

Читати на RU

В уанеті запустився лендинг minusrus.com, на якому в реальному часі можна ознайомитися з актуальними показниками втрат росіян у загарбницькій війні проти України. На дашборді можна побачити втрати живої сили та техніки, а також – скільки це у відсотках від загальних бойових потужностей ворога.

Сайт доступний трьома мовами: українською, англійською та російською. Орієнтовні цифри втрат російських загарбників наведені, виходячи з оцінок ЗСУ. Загальний збройний потенціал ворога розрахований на базі довідника Military Balance.

Хто і навіщо зробив

Сайт розробили спеціалісти креативної агенції Spiilka, яка також брала участь у розробці концепту порталу та стратегії «Дії» у співпраці з IT-компанією Brights.

«Є одна річ (крім відеозвернень Арестовича), що діє на мене як заспокійливе. Це дивитись на щоденні втрати рашистів у зведеннях Генштабу ЗСУ. Тому з дівчатами та хлопцями з Brights зробили заспокійливий сайт, на якому можна дивитись на це кожну мить, – написав дизайн-директор Spiilka Володимир Смірнов.

Що бачимо на сьогодні – ЗСУ вже перемололи 26,6% особового складу, зібраного на наших кордонах на початок війни. А якщо рахувати не всі 190 000, а тільки тих, хто бере участь у бойових діях – на 5 березня таких було 65 000, то відсоток буде ще приємніший. Все буде Україна!»

Нагадуємо, підтримати ЗСУ та простих українців можна за посиланням нижче.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук