Українські магазини можуть безкоштовно розмістити товари на e-Katalog

Читати на RU

Сервіс для вибору товарів онлайн e-Katalog безкоштовно розміщує пропозиції від українських інтернет-магазинів та відкриває доступ до пошуку товарів у Польщі українською мовою. Про це AIN.UA повідомили представники сервісу.

«Сьогодні, в тяжкий для нас час, сервіс e-Katalog вирішив запровадити безкоштовне розміщення пропозиції для всіх українських онлайн-магазинів, щоб якнайбільше українців могли швидко знайти в найближчому для них магазині необхідний товар», – йдеться у повідомленні компанії.

Таким чином команда сервісу прагне підтримати бізнес магазинів, вклад яких в економіку України зараз дуже важливий. 

Як магазину приєднатися до сервісу

  • Усі магазини в Україні, які працюють або раніше працювали з e-Katalog, Magazilla, Nadavi можуть отримати безкоштовне розміщення через уже наявні доступи до системи. Також вони можуть напряму зв’язатися зі своїм менеджером і отримати інструкцію з відновлення доступу.
  • Інші інтернет-магазини можуть подати заявку на nadavi.net на підключення і розміщення в e-Katalog вже зараз. Команда сервісу максимально спростила і прискорила цей процес. 

Що необхідно зробити команді інтернет-магазину для успішної роботи?

  • Максимально точно налаштувати регіони, у які зараз ви можете швидко доставити товари. 
  • Ретельно слідкувати за наявністю товарів на складах.

Таким чином більше українців зможуть якнайшвидше отримати необхідні їм товари.

Для споживачів та волонтерів

Для українців, які зараз перебувають у Польщі, сервіс додав український інтерфейс для польської версії сайту e-katalog.pl/ua/. Користувачі можуть зручно знаходити і купувати необхідний товар в будь-якому з тисяч польських магазинів-партнерів e-Katalog.

Також в планах сервісу розробити нові функції для спрощення закупівель спорядження для українських захисників. Команда e-Katalog шукає магазини, які успішно продавали необхідне спорядження.

«Якщо ви або ваші знайомі закуповували спорядження за кордоном та в Україні або знаєте, у яких магазинах це точно можна зробити, надішліть адресу і контакти цього магазину у Telegram. Ми якомога швидше зконтактуємо із ними», – закликали представники сервісу.

А підтримати ЗСУ та українців, що постраждали від війни, грошима можна за посиланням нижче.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук