Грузинська цифрова медична платформа EKIMO відкриває свої послуги для громадян України на безкоштовній основі

За допомогою EKIMO можливо отримати безкоштовну відео- чи телефонну консультацію лікаря.

Через додаток EKIMO можна обрати лікаря, визначити дату та час онлайн-прийому. Наразі 50 лікарів та 10 медичних спеціалістів доступні у платформі. Дзвінок з України — безкоштовний. Мова спілкування з лікарем — англійська або російська.

Для отримання консультації потрібно лише завантажити додаток: IOS, Android або зателефонувати на гарячу лінію – +380443440512. Лікар, якого було обрано, зв’яжеться з пацієнтом у визначений час. 

Серед доступних лікарів: алерголог, кардіолог, лікар Covid-19, сімейний лікар, лікар загальної практики, гастроентеролог, генетик, гінеколог/ репродуктолог, нарколог, нефролог, невролог, онкогінеколог, оториноларинголог, педіатр, психіатр та травматолог-ортопед. 

EKIMO – це медичний застосунок, який поєднує пацієнтів з лікарями. За допомогою застосунку можна отримати медичну консультацію з будь-якого місця, будь-якої країни. 

Складна ситуація в Україні спричинила попит на запити у соціальних мережах щодо пошуку лікарів онлайн. EKIMO вирішили відкрити доступ до свого застосунку. Кожен українець може отримати онлайн-консультацію лікаря безкоштовно та безлімітно. 

Як змінити мову застосунку на англіську?

EKIMO піклується про здоров’я споживачів, щоб кожен зміг легко й комфортно слідкувати за  своїм здоров’ям. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук