EPAM призупинив найм співробітників в Білорусі

Читати на RU

Компанія EPAM прибрала Білорусь із списку локацій, де наймає співробітників, тим самим зупинивши найм нових співробітників. Про це повідомляє видання dev.by.

Припинення найму нових співробітників в Білорусі в EPAM обґрунтували тим, що більшість клієнтів компанії накладає все більше обмежень на роботу з країною. Проте згадок про закриття наявного білоруського офісу немає.

«У зв’язку з тим, що більшість клієнтів накладає дедалі більше обмежень на роботу з Білорусі, додаткове залучення співробітників на цьому ринку призупинено. Ми запрошуємо спеціалістів, зацікавлених у роботі з EPAM, приєднуватись до компанії в інших наших офісах з можливістю подальшого переведення до білоруського підрозділу, якщо клієнтські обмеження зміняться».

Як повідомляє dev.by, в Білорусі довгий час була зосереджена найбільша команда спеціалістів EPAM. За підсумками 2021 року, ситуація змінилась на користь України. Нагадаємо, на початку 2022 року EPAM в Україні нараховував 13 400 спеціалістів.

Також EPAM прибрав вакансії для Росії. Як стало відомо AIN.UA раніше, найближчим часом компанія планує розпочати процес закриття російського офісу розробки.

Через війну EPAM призупинив найм і в Україні.

Згідно dev.by, свої вакансії для Білорусі, Росії та України прибрали Itransition та Wargaming.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук