Компанія Hiveon створила NFT-колекцію на підтримку ЗСУ

Компанія Hiveon, світовий лідер з розробки продуктів для майнінгу криптовалют, створила NFT-колекцію на підтримку ЗСУ та жителів України. Усі зібрані кошти будуть перераховані на офіційні криптогаманці Міністерства цифрової трансформації України.

Компанія закликала своє світове ком’юніті (а це приблизно пів мільйона користувачів з понад 2M девайсами для майнінгу) підтримати Україну, де знаходиться і більшість команди Hiveon. 

На топовій платформі для NFT Open Sea тепер можна придбати NFT з Коктелем Свободи (The Freedom Cocktails), Голубом Миру (The Dove of Peace) та іншими символами миру та свободи. Ціна за NFT стартує від 0,03 ETH (~ $ 75), для покупки унікальних NFT організований онлайн-аукціон. Загалом планують зібрати щонайменше 100 ETH (~ $ 250k). Фінальні транзакції будуть зареєстровані та відображені в реєстрі блокчейну, тобто свої донейшини можна відствежувати.

Пропонують ком’юніті AIN також долучитися до цієї ініціативи.


Hiveon — міжнародна компанія, заснована у 2017 році командою з України, яка створила екосистему топових продуктів для криптомайнінгу та децентралізованих фінансів, в яку входить Hiveon OS – №1 операційна система для майнінгу, Hiveon Pool – один із найбільш прибуткових пулів для майнінгу ETH та ETC у світі та інші.

Хочете долучитися до команди Hiveon? 

Наразі в компанії відкрито багато ремоут-вакансій. Шукають розробників, фахівців з підтримки клієнтів, SEO-спеціалістів, акаунт- та PR-менеджерів, бізнес-аналітиків та інших. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук