MacPaw запустила застосунок для щоденних чекінів команди у воєнний час

Читати на RU

Українська компанія MacPaw розробила застосунок для щоденних чекінів спеціалістів команди у воєнний час – Together App. Про це AIN.UA повідомили представники MacPaw.

Як це працює

Together App є у загальному доступі на GitHub за посиланням. За допомогою застосунку, компанії можуть впевнитися, чи кожна людина в їхній команді перебуває у безпеці, а також дізнатися, якщо хтось потребує допомоги.

Щоб використовувати застосунок у команді, знадобиться: Slack Workspace, 1 година для налаштування, $7 на місяць на Heroku App. Щоденно бот в Slack надсилає співробітникам повідомлення із проханням зачекінитися до 12:00 і надати інформацію про:

  • місцезнаходження;
  • самопочуття;
  • можливість брати участь у роботі.

Інтерактивна мапа дозволяє в реальному часі бачити місцезнаходження колег, розуміти, чи потрібна комусь допомога, а також об’єднуватися з тими, хто поруч, додають в MacPaw.

Зображення в матеріалі: MacPaw

«Together App допомагає командам залишатися згуртованими і підтримувати один одного у непростий час. Мапа також координує логістику і гуманітарну допомогу. Наприклад, можна швидко подивитися, хто із колег наразі перебуває у Миколаєві, щоб допомогти мені координувати евакуацію. Аби ніхто не залишився позаду, адже ми маємо триматися разом», – коментує Рей Іст, продакт-менеджер MacPaw і один із розробників застосунку.

В компанії зазначають, що задля безпеки в базі даних зберігаються лише координати міст, а не точне місцезнаходження. Одночасно, за бажанням люди можуть відмовитися від чекінів або попросити не відображати їхнє місцезнаходження на загальній мапі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук