EPAM та AWS переносять критично важливу інфраструктуру українських вишів у хмару. Подати заявку може кожен ВНЗ

Читати на RU

EPAM ініціювала проект допомоги українським вишам у налагодженні дистанційного навчання в умовах війни. У співпраці з Amazon Web Services компанія переносить сервери та інші критичні елементи інфраструктури ВНЗ у хмарне сховище AWS.

Завдяки цьому виші зможуть продовжити віддалене навчання навіть у випадку, якщо будівлі або серверні приміщення закладів постраждають чи будуть знеструмлені через бойові дії.

  • В команді проекту — понад 20 системних інженерів, менеджерів та інших експертів з харківського офісу ЕРАМ та Amazon Web Services. Вони контактують з системними адміністраторами вишів, після чого допомагають із конкретними запитами кожного закладу.
  • Спеціалісти вже організували міграцію у хмару критично важливої інфраструктури 15 вишів України. Харківський НУ радіоелектроніки, Харківський політехнічний інститут, Національний фармацевтичний університет, Харківський НУ ім. В. Каразіна, Київський НУ ім. Т. Шевченка, Запорізький НУ, Дніпровська політехніка серед них.  
  • В рамках спільного проекту EPAM та AWS, допомогу у налагодженні процесу дистанційного навчання можуть отримати усі вищі навчальні заклади України. Зараз у пріоритеті — виші у зонах активних бойових дій.

Заявку на перенесення серверів та інших елементів критично важливої інфраструктури у хмарне сховище представники ВНЗ України можуть направляти на електронну пошту [email protected].

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук