Знищуйте ворожу техніку «Байрактаром» – в застосунку «Дія» з’явилась гра

Читати на RU

21 березня 2022 року в застосунку “Дія” з‘явилася онлайн-гра. У ній кожний охочий може спробувати себе в ролі оператора бойового безпілотника «Байрактар». Про це повідомив віцепрем’єр-міністр-міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

У грі «єБайрактар» потрібно наводити ціль та збивати ворожі танки й бойові машини. При цьому, задача гравця – не дати їм пройти через українські блокпости. Чим довше «оператор Байрактару» справляється з задачею, тим швидше просувається техніка. За кожну збиту машину нараховуються бали, а результати усіх гравців відображаються у турнірній таблиці.

Зображення в матеріалі: AIN.UA

За даними джерел AIN.UA, над розробкою «єБайрактар», незалежно один від одного, працювали декілька компаній. Серед них – Genesis й ігрова студія iLogos. Для релізу команда “Дії” обрала розробку останньої. Проект створювався на волонтерській основі.

“До команди iLogos Game Studios звернувся Євген Горбачов, Chief Product Officer у Diia Company, з проханням допомогти у розробці простої гри для підняття бойового духу. Можливо, нашу версію гри обрали через те, що ми запропонували зробити 3D гру та наклали схожі фільтри, які ми самі бачили з соцмереж з байрактаром. Тобто у розробці орієнтувались на референси з реальних відео.” – прокоментували AIN.UA в iLogos.

Розробка гри заняла 5 ночей з урахуванням усіх виправлень, а після цього ще кілька днів команди «Дія» на інтеграцію гри в їх додаток.

«Для тих, хто просив управління Байрактаром через «Дію». Оновлюйте застосунок та переходьте в послуги! Факультативно наша команда з друзями запустили для вас «цифрове заспокійливе», – прокоментував запуск Михайло Федоров.

Як грати

  • Оновіть «Дія» до останньої версії.
  • Відкрийте застосунок та перейдіть у розділ «Послуги».
  • Натисніть «єБайрактар».
  • Придумайте нік та запустіть гру кнопкою «Отримати єБайрактар».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук