Intellias відкриває три нові офіси в Польщі

Читати на RU

Українська ІТ-компанія Intellias розширює свою присутність у Польщі. На квітень-травень 2022 року відкриття її нових офісів заплановане у Варшаві, Вроцлаві та Гданську. Перший польський розробницький центр Intellias з’явився у Кракові у 2019 році.

  • Зараз у польській команді компанії близько 200 спеціалістів. З них понад 130 — це ті, хто виїхав з України після нападу Росії.
  • До кінця року Intellias планує збільшити команду в Польщі щонайменше на 400 IT-спеціалістів. Відкриті вакансії в Польщі та remote можна переглянути на сайті.
  • У нових польських офісах спеціалісти зможуть долучитися до проектів клієнтів компанії за різними напрямками, включно з IoT, Artificial Intelligence, Data Science, Cloud, DevOps, Big Data та іншими.
  • Окрім нових офісів у Польщі, у планах Intellias — відкриття розробницьких центрів у Хорватії, Колумбії, Болгарії та в інших локаціях Європи, Латинської Америки та Азії.

Про Intellias

Intellias — одна з найбільших українських ІТ-компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Україні та Польщі. Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об’єднаних Арабських Еміратах. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд людей.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук