Як працює фонд Happy Paw під час війни?

Благодійний фонд Happy Paw вже понад 10 років допомагає тваринам у притулках по всій Україні. За час війни організація підтримала тварин у більш ніж 100 притулках на суму в понад мільйон гривень. З 24 лютого дуже багато притулків у київській області сильно постраждали під час бомбардування населених пунктів, через воєнні дії багато притулків залишилось заблокованими.

За перші три тижні війни фонд Нappy Рaw надав допомогу 103 притулкам та міні-притулкам домашнього типу по всій Україні. 

12 000 безхатніх тварин, що проживають у цих притулках, змогли отримати допомогу від фонду. 120 волонтерів отримали гуманітарну допомогу та фінансову допомогу на закупівлю корму для тварин, ці волонтери опікуються  1581 тваринами. 

28 000 кілограмів корму було направлено тваринам у притулки. З них 21 тонна закуплена фондом, 7 тонн – гуманітарної допомоги від іноземних партнерів. 

Понад 120000 гривень, що надійшли до фонду, було витрачено за три тижні на підтримку тварин у притулках. 

Завдяки пожертвам всіх небайдужих українців та людей з-за кордону, що спостерігають за подіями у нашій країні, нам вдалось врятувати тисячі життів котів і собак по всій Україні: забезпечити тварин їжею та ліками. 

За цей час, було оброблено тисячі запитів та дзвінків, від людей, які потребують допомоги та тих, хто готовий сам допомагати. Деякі працівники фонду облаштували в себе вдома склади з кормом, щоб була можливість налагодити маршрут передачі кормів до притулків у київської області, що заблоковані та все ще знаходяться у межах бойових дій. 

Фонду Happy Paw наразі все ще потрібна будь-яка підтримка і допомога, адже кількість покинутих і безхатніх тварин зростає, навіть незважаючи на евакуацію тварин з притулків за кордон.

Як допомогти фонду

1. Зробити донейт на сайті.

2. Підписатись на Patreon.


Слідкуйте за новинами фонду на сайті, у Facebook та Instagram.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук