В PlayStation 4 та 5 додали українську локалізацію. Передплату PlayStation Plus скасували на місяць

Читати на RU

23 березня 2022 року компанія Sony офіційно представила оновлення PlayStation 4 та 5. Відтепер у консолях з‘явилася підтримка української мови інтерфейсу. Крім того, PlayStation Plus для українців буде безоплатним протягом 30 днів. Про це повідомляє видання PlayUA.

Щоб встановити українську, користувачам PlayStation 4 та 5 достатньо завантажити останнє оновлення та змінити мову в налаштуваннях.

Зображення: PlayUA

Також підписка PlayStation Plus для українських користувачів буде безплатною протягом наступних 30 днів. Як зазначили в Sony, це пов’язано з «останніми подіями». Напевно, компанія мала на увазі розпочату РФ повномасштабну війну проти України.

«У світлі останніх подій плата за продовження передплати PlayStation Plus цього місяця стягуватися не буде. Ми погасили безкоштовний ваучер з 30 додатковими днями передплати для вашого облікового запису – жодних подальших дій не потрібно».

Нагадаємо, чутки про те, що Sony додасть українську локалізацію з‘явилися на початку лютого 2022 року. Одночасно, часткова підтримка української з‘явилася в PlayStation Store ще наприкінці 2019-го.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук