Amazon створила у Словаччині логістичний центр гуманітарної допомоги українцям

Читати на RU

Amazon запустила логістичний центр гуманітарної допомоги українцям, які внаслідок війни були вимушені виїхати за кордон. Для цього компанія переобладнала свій склад у Словаччині площею 5000 кв.м, який раніше використовувала для обслуговування клієнтів. Це найбільший подібний центр, який Amazon коли-небудь створювала. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Фото: Amazon

Як працює логістичний центр гуманітарної допомоги Amazon

  • Команда Amazon по всій Європі закуповує товари першої необхідності — спальники, предмети гігієни, одяг тощо. Паралельно до збору гуманітарної допомоги можуть долучитися клієнти компанії та доставити її до європейських магазинів Amazon.
  • Для тих, хто хоче допомогти, Amazon склала списки необхідних товарів з Німеччини, Італії, Іспанії та Великої Британії.
  • Далі, завдяки глобальній логістичній мережі Amazon Transportation Services, допомога з усієї Європи доставляється на склад у Словаччині. Зараз Amazon готує до дистрибуції понад 4 млн одиниць товарів першої необхідності.
  • Зі складу у Словаччині гуманітарна допомога розподіляється між українцями, які виїхали до Польщі, Угорщини, Словаччини, Румунії, Молдови та Чехії, через організації Save The Children та «Міжнародну федерацію товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця».

Нагадуємо, що Amazon і AWS не мають центрів обробки даних, інфраструктури чи офісів у Росії, а також дотримуються політики — не вести бізнес с російським урядом.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук