31 березня — останній день подачі заявки на отримання 6500 грн «єПідтримки»

Кабінет міністрів України визначив кінцеву дату подання заявки на отримання виплату 6500 грн за програмою «єПідтримки». Інформація про це вказана у відповідній постанові Кабміну. Кінцевий термін подачі заявки — 31 березня 2022 року.

Установити, що останнім днем подання запитів (заявок) для отримання допомоги в рамках Програми «єПідтримка» є 31 березня 2022 року.”

Нагадаємо, отриману виплату можна витратити на будь-що, ніякі обмеження не діють. Можна також відправити ці кошти на благодійність.

Хто може отримати 6500 гривень «єПідтримки»

  1. ФОП 1-4 групи, які подали звітність за IV квартал 2021 року або загалом за 2021 рік.
  2. Усі наймані працівники, за яких роботодавці сплачують ЄСВ, окрім працівників бюджетних установ, фондів загальнообов’язкозкового державного страхування та державної служби.

Зараз ця послуга доступна мешканцям регіонів, де ведуться найактивніші бойові дії: Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Житомирської, Одеської, Волинської, Київської областей та Києва. 

Як отримати 6500 грн допомоги

Подати заявку на отримання 6500 грн можна онлайн через додаток «Дія». Для цього:

  1. Перевірте, чи ваш додаток «Дія» оновлено до останньої версії. Щоб його оновити, оберіть «Меню» та «Оновити застосунок». Після — натисніть «Оновити» AppStore чи GooglePlay.
  2. Знову зайдіть у «Дію», натисніть «Послуги» та оберіть «єПідтримка».  
  3. Оберіть картку «єПідтримка».

Оформити картку «єПідтримка» можна у банках, які підключені до програми. Це — monobank«ПриватБанк», «Альфа-Банк», «А-Банк», «Ощадбанк», «Укргазбанк», Raiffeisen Bank, «Банк Восток», IdeaBank, izibank та «ПУМБ». Детальніше про те, як це зробити, можна дізнатися з покрокової інструкції від Мінцифри.

  1. Натисніть «Отримати допомогу» та очікуйте зарахування коштів.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук