ELEKS відкриває новий офіс в Кракові. Анонсовані офіси в Хорватії

Читати на RU

Аутсорс-компанія ELEKS оголосила про відкриття нового офісу в Польщі – Кракові. На весну 2022 року також заплановано розширення присутності в Хорватії – нові офіси з‘являться в Спліті та Загребі. Про це повідомляють представники ELEKS.

  • Як коментують в ELEKS, новий офіс ELEKS у Кракові зміцнить присутність компанії в регіоні та посилить партнерські відносини з новими та наявними клієнтами на європейському ринку.
  • Зокрема, компанія планує суттєво збільшити команду в Польщі, та вже розпочала пошуки спеціалістів. Раніше ELEKS вже розширила присутність в країні до більш ніж 250 співробітників, які працюють у краківському R&D.

«За даними Stack Overflow, технічний пул талантів у країні налічує понад 250 000 розробників програмного забезпечення. Крім того, Польща дотримується законодавства про захист даних, які відповідають високим стандартам безпеки ЄС», – коментують доцільність відкриття офісу в Польщі в ELEKS.

  • Компанія також анонсувала відкриття двох офісів у Хорватії – Спліті та Загребі. Збільшення присутності в регіоні в ELEKS запланували вже на весну 2022 року.
  • Нагадаємо, ELEKS — глобальна компанія з розробки програмного забезпечення з 17 офісами в 13 країнах та на 3 континентах, включаючи захід України, Польщу, Німеччину, Естонію, Хорватію, Велику Британію, США, Канаду та ОАЕ.
  • Згідно з дослідженням AIN.UA, на початку 2022 року ELEKS займала 11 місце серед найбільших аутсорс-компаній в Україні. В локальній команді працювало понад 1970 людей.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук