Netflix відкриє офіс у Польщі. Працюватиме на Центральну та Східну Європу

Читати на RU

Представники стрімінгового сервісу Netflix анонсували відкриття офісу в Польщі. Він функціонуватиме як центр для регіону Центральна та Східна Європа. Про це повідомляється в офіційному релізі Netflix.

Сервіс у Польщі компанія локалізувала ще в 2016 році. Після цього Netflix також став доступний глядачам румунською, чеською, угорською, хорватською та українською мовами.

Як відзначили в компанії, офіс Netflix у Варшаві є природним наступним кроком, що допоможе побудувати довгострокове співробітництво в регіоні, а також поглибити існуючі зв’язки, створюючи нові можливості для творців і продюсерів контенту.

«Творчий потенціал і потенціал місцевої промисловості роблять Варшаву чудовим місцем для базування нашого бізнесу в Центральній та Східній Європі. Дякуємо всім нашим членам, чудовим режисерам і партнерам у регіоні за останні сім років підтримки та співпраці. Ми не можемо дочекатися, щоб разом написати наступну голову для Netflix у Центральній та Східній Європі! – коментують в компанії.

Відкриття офісу у Варшаві означатиме ще більше можливостей для країн Центральної та Східної Європи, зокрема – для України.

За час присутності в Польщі, Netflix інвестувала близько $115 млн в оригінальні проекти, а також створила понад 2600 робочих місць для учасників фільмів та серіалів. Крім цього, компанія інвестує в ліцензування популярних ігор у Чехії, Румунії, Угорщині та інших країнах.

Нагадаємо, раніше Netflix призупинив роботу у РФ через війну з Україною, а також придбав права на показ «Слуги народу».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук