ЛУН придбала портал нерухомості Rieltor

Читати на RU

Компанія, що розвиває сервіс пошуку новобудов ЛУН та агрегатор оголошень Flatfy, придбала портал нерухомості Rieltor.ua. Співзасновник ЛУН Андрій Міма прокоментував угоду для AIN.UA.

  • Угода відбулася зовсім нещодавно, за словами Міми, юридичні процедури її оформлення ще тривають.
  • Суму угоди сторони не розголошують.
  • Говорячи про причини для такого рішення, Андрій, по-перше, вказав, що Rieltor.ua за багатьма рейтингами входить до топу в категорії нерухомості по Україні. По-друге, він відзначив, що зараз усі українські бізнеси дуже просіли, і таке об’єднання — це спосіб зберегти бізнес та людей.
  • Після того, як угоду буде укладено, Rieltor продовжить працювати під власним брендом, також залишиться і вся команда порталу. Її ЛУН ще підсилить власними спеціалістами.

«Час вимагає зовсім інших підходів до розміщення квартири, іншої швидкості та простоти публікації. Іншого рівня відносин платформи з ріелторами, багато з яких день і ніч допомагали людям знайти житло в останній місяць. Тому ми вирішили об’єднати зусилля з потужним порталом нерухомості Rieltor.ua, лідером в багатьох регіонах України, на базі якого будемо робити найкращий сервіс для розміщення житла в оренду та продаж», — написав він про угоду.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук