«ПриватБанк» згортає програму «Бонус+». Невикористані кошти направлять на потреби ЗСУ

Читати на RU

«ПриватБанк» повідомив про закриття програми «Бонус+». 1 травня 2022 року банк спише невикористаний кешбек клієнтів на потреби української армії та відновлення України. Про це повідомляє пресслужба банку.

  • 27 лютого 2022-го «ПриватБанк» запропонував клієнтам перерахувати кошти з «Бонус+» на потреби ЗСУ. Зокрема, тоді в банку відмітили, що кошти на бонусних рахунках часто зберігаються роками та не використовуються.
  • З 1 травня 2022 року «Бонус+» не буде працювати. Одночасно, у «ПриватБанк» зазначили, що розробляють нову бонусну програму.
  • Нагадаємо, на «Бонус+» нараховувався кешбек за покупки клієнтів в магазинах-партнерах банку. Наразі на рахунках клієнтів близько 600 мільйонів невикористаних бонусних гривень.

«Ми закриваємо програму і перераховуватимемо невикористані залишки на бонусних рахунках для потреб нашої армії та відновлення України. Загалом це 600 млн грн», — йдеться в повідомленні «ПриватБанку».

  • До 1 травня клієнтам пропонують використати накопичені бонуси у мережі магазинів-партнерів «Бонус+» або ж для підтримки армії та відновлення країни через мобільний банкінг «Приват24». Для цього у додатку потрібно вибрати розділ «Добро», потім натиснути «Підтримка ЗСУ».
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук