Acer призупиняє діяльність в РФ

Читати на RU

Тайванський виробник електроніки Acer повідомив про зупинку діяльності в Росії. Про це йдеться в релізі компанії, присвяченому фінансовим результатам за перший квартал 2022 року. Про рішення також йдеться на офіційній сторінці Acer у Twitter.

Зупинку діяльності в Acer пояснили наявним “конфліктом” між Росією та Україною. Жодного слова, подібного до “війна”, в заяві знайти не вдалося. Також в компанії відмітили, що зосередяться на безпеці співробітників, які постраждали від “поточної ситуації”.

“Acer суворо дотримується чинних законів і правил міжнародної торгівлі, а також уважно стежить за конфліктом між Росією та Україною. Через останні події Acer вирішила призупинити свій бізнес в Росії. Компанія зосереджується на безпеці всіх своїх співробітників, що включає постійні зусилля, щоб допомогти кожній людині та їхнім родинам, які постраждали від поточної ситуації. Acer сподівається, що мир буде відновлено якомога швидше”.

Представники компанії Acer.

В заяві Acer наголосила, думки компанії “разом із постраждалими людьми”. Команда працює з кількома міжнародними агентствами та неурядовими організаціями над гуманітарною підтримкою.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук