Feed the Zoo – українські волонтери створили платформу для донатів зоопаркам під час війни

1
Читати на RU

Українські волонтери створили платформу для донатів зоопаркам та екопаркам, що потребують допомоги під час війни. Зокрема, на Feed the Zoo можна придбати квиток або ж пожертвувати кошти як у приватні, так і у державні організації.

«Зоопарки в Україні закриті через війну. Ми поки що не можемо відвідати тварин, але можемо зібрати гроші, щоб нагодувати їх», – повідомляється на головній сторінці Feed the Zoo.

Розробники платформи зібрали зоопарки та екопарки з усієї України. Серед них: організації Києва, Харкова, Миколаєва, Одеси, Черкас, Дніпра та інші. До кожного профілю зоопарку або екопарку додається короткий опис, посилання на соціальні мережі, а також вартість одного квитка. Для того, щоб допомогти організації, достатньо натиснути кнопку Donate або Visit.

Зображення: Feed the Zoo

Крім донатів зоопаркам та екопаркам напряму, на платформі також зібраний список благодійних організацій, орієнтованих на допомогу тваринам.

Як зазначають розробники Feed the Zoo, проект є повністю приватною ініціативою і не отримує жодних комісій чи відсотків. Усі посилання, що є на сайті, – зібрані з відкритих джерел. Реквізити для пожертвувань є загальнодоступними та/або розміщеними самими організаціями.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук